Βραβείο «τεχνολογία της χρονιάς» για τη Nissan (vid)

Gazzetta team
Βραβείο «τεχνολογία της χρονιάς» για τη Nissan (vid)
H τεχνολογία e-POWER της Nissan κέρδισε σημαντικό βραβείο στην Ιαπωνία, καταφέρνοντας να ξεχωρίσει ανάμεσα σε πολλές άλλες προτάσεις του ανταγωνισμού.

Το νέο SUV Nissan Kicks απέσπασε το βραβείο για την “Τεχνολογία της Χρονιάς” του 2021, που δόθηκε από την μη κερδοσκοπική οργάνωση Automotive Researcher's and Journalists' Conference of Japan (RJC), για τον ηλεκτροκινητήρα του e-POWER.

Επιπλέον, το Kicks, που κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία τον περασμένο Ιούνιο, ανακηρύχτηκε ως ένα από τα “6 Καλύτερα Αυτοκίνητα της Χρονιάς” από την RJC.Το προηγμένο σύστημα e-POWER του Kicks επιλέχθηκε για την ισχυρή οδηγική του απόκριση, καθώς και για το υψηλό επίπεδο αθόρυβης κύλισης που επιτυγχάνεται με την μείωση της συχνότητας λειτουργίας του κινητήρα σε χαμηλές ταχύτητες, σε σύγκριση με τα προηγούμενα συστήματα e-POWER.

Παράλληλα, το Kicks ανακηρύχτηκε κορυφαίο μοντέλο συνολικά λόγω της επιτάχυνσης, του σχεδιασμού και των συναρπαστικών επιδόσεών του.Η βραβευμένη τεχνολογία e-POWER της Nissan, διαθέτει ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης με μπαταρία που φορτίζεται από βενζινοκινητήρα. Επειδή οι τροχοί κινούνται αποκλειστικά από τον ηλεκτροκινητήρα, τα μοντέλα που διαθέτουν e-POWER προσφέρουν την ίδια ομαλή, άμεση επιτάχυνση και ισχυρή απόδοση, με ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα.

Ο κινητήρας βενζίνης, που χρησιμοποιείται μόνο για τη φόρτιση της μπαταρίας, λειτουργεί πάντα στο βέλτιστο εύρος στροφών, μεγιστοποιώντας την εξοικονόμηση καυσίμου. Το Kicks είναι το τρίτο μοντέλο της Nissan με το e-POWER, ακολουθώντας το Nissan Note e-POWER και το Nissan Serena e-POWER. Βίντεο με την βραβευμένη τεχνολογία e Power της Nissan μπορείτε να δείτε παρακάτω!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!