Το ηλεκτρικό SUV της Nissan έρχεται στην Ευρώπη (vid)

Gazzetta team
Το ηλεκτρικό SUV της Nissan έρχεται στην Ευρώπη (vid)
Το εντυπωσιακό Nissan Ariya έχει πατήσει σε ευρωπαϊκό έδαφος και σύντομα θα το δούμε στις εκθέσεις της Nissan, φέρνοντας ακόμη ένα ηλεκτρικό μοντέλο στην γκάμα της εκτός του πετυχημένου Leaf.

Μερικά από τα πρώτα Nissan Ariya που εξήλθαν της γραμμής παραγωγής έφτασαν πρόσφατα στην Ευρώπη, αναμένοντας να προκαλέσουν τον ενθουσιασμό και το ενδιαφέρον των υποψήφιων αγοραστών στην Γηραιά Ήπειρο. "Με μεγάλη χαρά βλέπουμε τα πρωτότυπα του Ariya να φθάνουν στην Ευρώπη. Αυτές οι εκδόσεις του μοντέλου θα χρησιμοποιηθούν ως αυτοκίνητα επίδειξης και ορισμένα προορίζονται για δοκιμές σε χώρους της Nissan", δήλωσε η Helen Perry, Διευθύντρια Marketing Ηλεκτρικών Επιβατικών Αυτοκινήτων της Nissan Europe.

"Μπορούμε να δούμε πόσο όμορφο φαίνεται αυτό το αυτοκίνητο και πραγματικά ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες τους επόμενους μήνες" πρόσθεσε η Perry. Με 5 εκδόσεις του Ariya διαθέσιμες για την Ευρώπη, το αμιγώς ηλεκτρικό coupé crossover θα ταιριάξει απόλυτα στις ανάγκες του υποψήφιου Ευρωπαίου αγοραστή. Το Nissan Ariya θα είναι διαθέσιμο στο δεύτερο εξάμηνο του 2021.

Περισσότερα για το Nissan Ariya μπορείτε να μάθετε κάνοντας κλικ εδώ, ενώ παρακάτω ακολουθεί το... unboxing του νέου Ariya, μόλις πάτησε σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!