Η Κosmoride κάνει ακόμη ευκολότερη την αγορά ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου

Gazzetta team
Η Κosmoride κάνει ακόμη ευκολότερη την αγορά ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου
H KΟSMORIDE ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα απόσυρσης συμβατικών ποδηλάτων ακόμα και μηδενικής εμπορικής αξίας με bonus μία έκπτωση ύψους 5% στην αξία ενός καινούριου ηλεκτρικού E-Bike!

Η KOSMORIDE, η κορυφαία εταιρεία Ε-Βikes στην Ελλάδα, παρέχει την δυνατότητα απόσυρσης του συμβατικού ποδηλάτου -ακόμα και με μηδενική εμπορική αξία- με ένα ηλεκτρικό, επιλέγοντας ανάμεσα από τα καλύτερα Ε-Βikes του κόσμου, αναγνωρισμένα για την τεχνολογία τους και την ποιότητα κατασκευής τους. Στην πόλη, στο βουνό, στις off-road διαδρομές, για άνδρες και για γυναίκες, υπάρχει ένα Ε-Βike για κάθε γούστο.

Η καινοτόμα πολιτική της KOSMORIDE προσφέρει bonus απόσυρσης του συμβατικού ποδηλάτου με πρόσθετο όφελος 5% της αξίας επιλεγμένων κορυφαίων Ε-Βikes.

Το πρόγραμμα απόσυρσης λειτουργεί συνδυαστικά με την κρατική επιχορήγηση «ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ» που περιλαμβάνει οικολογικό bonus για την αγορά ηλεκτρικού ποδηλάτου, με επιδότηση στο 40% της αξίας του Ε-Βike και με μέγιστο ποσό τα 800 ευρώ.

Τα οφέλη αποκτώντας ένα ηλεκτρικό ποδήλατο από την KOSMORIDE είναι η φιλική, εύκολη και αθόρυβη μετακίνηση, οι μηδενικοί ρύποι προς το περιβάλλον, η ευζωία σε συνδυασμό με την αξιοπιστία που συνοδεύει τις κορυφαίες εταιρείες που αντιπροσωπεύει: Ducati, Giant, Gocycle, KTM, Lacros, Moustache, Riese & Müller και Stromer.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το 1ο KOSMORIDE experience store στο Μαρούσι (Ανδρέα Παπανδρέου 21) και να πραγματοποιήσουν ένα test drive σε όποιο μοντέλο επιθυμούν αναχωρώντας από την έκθεση με το καινούριο τους E-Bike, που θα τους... φορτίσει τη ζωή!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.kosmoride.gr

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!