Τα πάντα για το αυτοκίνητο, τη μοτοσικλέτα και τους αγώνες στο InMotion 69

Gazzetta team
Τα πάντα για το αυτοκίνητο, τη μοτοσικλέτα και τους αγώνες στο InMotion 69
Η αγαπημένη συνήθεια ενημέρωσης για τα νέα αυτοκίνητα, τις μοτοσικλέτες και τους αγώνες, κοντά σας και αυτό το μήνα με το νέο συναρπαστικό InMotion 69.

Εντελώς δωρεάν, εύκολα και γρήγορα, το νέο online μηνιαίο περιοδικό inMotion by gazzetta σας βάζει το κέντρο της καταιγιστικής εξέλιξης της τεχνολογίας του αυτοκινήτου, της μοτοσικλέτας αλλά και των πιο συναρπαστικών αγώνων F1 και MotoGP.

Με ένα κλικ, όλα τα νέα και οι εξελίξεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ανοίγονται μπροστά σας, σε 132 σελίδες χορταστικής ενημέρωσης με άποψη. Από υπολογιστή, tablet ή κινητό τηλέφωνο, η πλοήγηση στο inMotion 69 είναι πανεύκολη, online αλλά και offline.

Αυτό το μήνα ταξιδεύουμε μετά από πολύ καιρό στη Γερμανία, για να γνωρίσουμε και να οδηγήσουμε το νέο ηλεκτρικό Honda e, καθώς και το -πλέον μόνο υβριδικό- Honda Jazz..

Αποκαλύπτουμε τα νέα best seller της Dacia, Sandero και Sandero Stepway, καθώς και το ανανεωμένο Mini Countryman.

Στις αναλυτικές δοκιμές μας ξεχωρίζει η νέα έκδοση του best seller της ελληνικής αγοράς, του Toyota Yaris. Ταυτόχρονα, πραγματοποιούμε μια βαθιά ανάλυση της εξαιρετικά προηγμένης υβριδικής τεχνολογίας που ενσωματώνει.

Η Mercedes – AMG CLA 45S μας τρέλανε κυριολεκτικά με τους 421 ίππους της, ενώ το VW T-Roc Cabrio ήταν η καλύτερη συντροφιά στις βόλτες μας τις ήπιες νύχτες του φθινοπώρου.

Το νέο Hyundai i10 με τον αστικό προσανατολισμό βρίσκει την ιδανική έκφρασή του με αυτόματο κιβώτιο στην έκδοση Auto, ολοκληρώνοντας τα αυτοκίνητα που αξιολογήσαμε αυτό το μήνα.

Στην Formula 1 η παντοκρατορία της Mercedes συνεχίστηκε στους αγώνες της Ρωσίας και της Γερμανίας, για τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε μια πληρέστατη ανασκόπηση.

Αντίθετα, στο MotoGP, τις νίκες στους αγώνες της Ιταλίας και της Γαλλίας μοιράστηκαν δύο μάρκες και δύο αναβάτες.

Στους δρόμους μας, οι vintage μοτοσικλέτες επανέρχονται δριμύτερες. Εμείς δοκιμάζουμε τη Fantic Caballero Flat Track 500 από την Ιταλία και την Kawasaki Z900 RS από την Ιαπωνία. Αμφότερες, αναβιώνουν παλιές νοσταλγικές εποχές, ενσωματώνοντας ωστόσο σύγχρονη τεχνολογία και υψηλή απόδοση.

Καλή ανάγνωση με υγεία, σε όλες και όλους.

Διαβάστε το τεύχος 69 εδώ

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!