Η Toyota Corolla μεταμορφώθηκε σε... Suzuki Swace (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Η Toyota Corolla μεταμορφώθηκε σε... Suzuki Swace (pics)
Το νέο μικρομεσαίο station wagon μοντέλο της Suzuki έρχεται και αν σας θυμίζει κάτι πάρα πολύ έντονα, είναι επειδή πρόκειται για την Toyota Corolla, απλώς με διαφορετικά σήματα.

Πολύ πρόσφατα είδαμε το νέο Toyota RAV4 να παίρνει τα σήματα της Suzuki και να μεταμορφώνεται σε Across, χωρίς καμία ουσιαστική αλλαγή από την πλευρά της μάρκας. Από ότι φαίνεται η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν σταματά εκεί και τώρα η Suzuki μας παρουσιάζει και το Swace, ένα μικρομεσαίο station wagon μοντέλο που ουσιαστικά, είναι η Toyota Corolla με άλλα σήματα.

Κάτω από το καπό βρίσκεται το υβριδικό κινητήριο σύστημα της Toyota με τον τετρακύλινδρο ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα των 1.8 λίτρων που αποδίδει στο σύνολό του 122 ίππους. Ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 72 ίππους και τροφοδοτείται από μια μπαταρία των 3,6 kWh ενώ οι εκπομπές ρύπων είναι 99 γραμμάρια διοξειδίου του άνθρακα ανά χιλιόμετρο.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, η κίνηση αυτή γίνεται καθώς είναι ο ταχύτερος και πιο οικονομικός δρόμος ώστε η Suzuki να μειώσει το μέσο όρο ρύπων της γκάμας της στην Ευρώπη και να αποφύγει το τσουχτερό πρόστιμο. Για αυτό αποφάσισε να «υιοθετήσει» και το Plug-In Hybrid RAV4, που εκπέμπει μόνο 22 γραμμάρια διοξειδίου του άνθρακα ανά χιλιόμετρο. Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω από το νέο Swace και... βρείτε τις διαφορές σε σχέση με την Corolla. Ειδικά στο εσωτερικό, μοιάζει σαν να μη λείπει ούτε μια βίδα!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!