ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ο «ναός» των ηλεκτρικών ποδηλάτων βρίσκεται στο Μαρούσι (pics)

Ο «ναός» των ηλεκτρικών ποδηλάτων βρίσκεται στο Μαρούσι (pics)

Ο «ναός» των ηλεκτρικών ποδηλάτων βρίσκεται στο Μαρούσι (pics)

Το Kosmoride Experience Store είναι ένας πολύ προσεγμένος και ειδικά διαμορφωμένος χώρος που ξεκίνησε τη λειτουργία του στο Μαρούσι και είναι ο... ειδικός των ηλεκτρικών ποδηλάτων. 

Το πρώτο experience store της Kosmoride, της νέας επιχειρηματικής δραστηριότητας της Kosmocar στο χώρο των ηλεκτρικών ποδηλάτων, λειτουργεί ήδη στο Μαρούσι, στην Ανδρέα Παπανδρέου 21, παράδρομο της Αττικής Οδού. Σε έναν ιδιαίτερα κομψό χώρο με εντυπωσιακό βιομηχανικό design , φιλοξενούνται περισσότερα από 35 ηλεκτρικά ποδήλατα από 6 από τις πιο γνωστές μάρκες e-Bikes στον κόσμο.

Αυτές είναι η ελβετικής STROMER, η γερμανική RIESE & MÜLLER, η MOUSTACHE από τη Γαλλία, η DUCATI, η GIANT και τα σπαστά ηλεκτρικά ποδήλατα της ολλανδικής LACROS. Σχεδόν όλα τα e-Bikes είναι διαθέσιμα για test-ride έτσι ώστε ο καθένας, με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού, να βρει το ηλεκτρικό ποδήλατο που ταιριάζει στις ανάγκες του.

Πλήρεις υπηρεσίες

Στο πρώτο Experience Store της Kosmoride παρέχονται προνόμια για την απόκτηση e-Bike, όπως άτοκες δόσεις, bonus απόσυρσης παλαιού ποδήλατου, επιδότηση αγοράς σε ποσοστό 40% της αξίας του e-Bike με μέγιστο ποσό επιδότησης τα 800 ευρώ, εγγύηση μέχρι 5 χρόνια και ασφαλιστική κάλυψη. Παράλληλα, διατίθεται μία εξειδικευμένη γκάμα από πρόσθετο εξοπλισμό για e-Bikes όπως είδη ένδυσης, κράνη, σακίδια μεταφοράς, σχάρες και κλειδαριές σχεδιασμένες ειδικά για ηλεκτρικά ποδήλατα. Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι στο κατάστημα της Kosmoride ο αγοραστής θα βρει πλήρεις υπηρεσίες service για το e-Bike του.

Δημοφιλή σε όλο τον κόσμο

Η ηλεκτρική αυτονομία ενός e-Bike φτάνει έως και τα 200 χιλιόμετρα, τιμή παραπάνω από ικανοποιητική για καθημερινή χρήση, αν ληφθεί υπόψιν ότι η πλήρης επαναφόρτιση της μπαταρίας είναι γρήγορη, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων ολοκληρώνεται εντός 4 ωρών.

Το κόστος ενός ποιοτικού e-Bike ξεκινά κάτω από τις 2.000 €, με την τιμή του να μειώνεται σημαντικά – με όφελος έως 800 € – με την κρατική επιδότηση. Ανάλογα με τη συχνότητα χρήσης του και το οικονομικό όφελος σε καύσιμα ή εισιτήρια Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, η απόσβεση ενός e-Bike επιτυγχάνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα, κάτι που το έχει καταστήσει ιδιαίτερα δημοφιλές μέσο μετακίνησης σε όλη την Ευρώπη. 

Είναι χαρακτηριστικό, ότι στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, όπου το ποδήλατο είναι το βασικό μέσο μετακίνησης, το ένα στα τρία ποδήλατα που πωλούνται είναι πλέον e-Bike! Αντίστοιχη συνεχή άνοδο σημειώνουν οι πωλήσεις e-Bikes σε όλες τις ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις, τα τελευταία χρόνια!

Το επιχειρηματικό πλάνο της Kosmoride περιλαμβάνει την έναρξη λειτουργίας ενός δεύτερου Experience Store, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, προς το τέλος του καλοκαιριού, με το υπόλοιπο δίκτυο να αναπτύσσεται σταδιακά σε πανελλαδικό επίπεδο. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 210 99 81 281 και το επίσημο site στη διεύθυνση https://kosmoride.gr/.