ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Βαλεντίνο Ρόσι: «Κάτι σαν νίκη η 3η θέση!»

Βαλεντίνο Ρόσι: «Κάτι σαν νίκη η 3η θέση!»

Βαλεντίνο Ρόσι: «Κάτι σαν νίκη η 3η θέση!»

Ο Γιατρός γεύεται τη γεύση της σαμπάνιας 15 μήνες μετά. Είναι χαρούμενος και η 3η θέση στην Ανδαλουσία τονώνει την αυτοπεποίθησή του και του δίνει κίνητρο για την συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Ο Βάλε έδειξε από τις δοκιμές κιόλας πως είχε την ταχύτητα. Το ερωτηματικό ήταν αν είναι τη δύναμη και την αποφασιστικότητα για να αποδίδει έτσι σε έναν ολόκληρο αγώνα. Το Σάββατο στα δοκιμαστικά φάνηκε πως ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και στον αγώνα, γρήγορα αποδείχθηκε πως η ταχύτητα ήταν εκεί και υπήρχε. Πάλεψε πολύ σκληρά με όλους και κυρίως με τον τιμ-μέιτ του Μάβερικ Βινιάλες για την 2η θέση που τελικά έχασε 2 γύρους πριν το τέλος του αγώνα. Ωστόσο και η 3η θέση ήταν πολύ καλή και θα τον βοηθήσει για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ο ίδιος πάντα με το χαρακτηριστικό του στυλ λέει: «Σίγουρα είμαι πολύ πολύ χαρούμενος γιατί είναι πολύς καιρός που δεν ανέβηκα στο βάθρο και ερχόμαστε από μία κακή περίοδο με κακά αποτελέσματα. Έτσι αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκινήσαμε με καλούς γύρους, καλούς χρόνους και καλή αίσθηση της μοτοσυκλέτας. Έκανα καλή εκκίνηση και βρέθηκα αμέσως στο γκρουπ των πρωτοπόρων. Κρατήθηκα εκεί και φρόντισα να μην φθείρω τα ελαστικά μου. Είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό το βάθρο. Δεν είναι ακριβώς σαν νίκη αλλά είναι κάτι εκεί κοντά... Μπράβο στην Yamaha για τις 3 μοτοσυκλέτες στο βάθρο.».