Το ηλεκτρικό Nissan Ariya «παίζει» στο χιόνι (vid)

Πέτρος Σηφαλάκης
Το ηλεκτρικό Nissan Ariya «παίζει» στο χιόνι (vid)
Ακόμα μια μικρή «ιδέα» από το νέο, ηλεκτρικό SUV της μας δίνει η Nissan, πριν γίνει η επίσημη αποκάλυψή του και μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες για αυτό.

Γνωρίζουμε ότι στο μέλλον, η Nissan θα μας αποκαλύψει ένα νέο, ηλεκτροκίνητο SUV της μεσαίας κατηγορίας που θα ονομάζεται Ariya. Μέχρι σήμερα μας έχει δείξει κάποιες φωτογραφίες όπου αποκαλύπτεται ένα μικρό μέρος του αυτοκινήτου και τώρα φτάνει η σειρά και για ένα βίντεο, το οποίο δείχνει το Ariya στα χιόνια, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει ολόκληρο το μοντέλο.

Στο βίντεο βλέπουμε δύο Ariya σε ένα χιονισμένο περιβάλλον, πιθανότατα κοντά στον Αρκτικό Κύκλο. Το νέο δημιούργημα της Nissan θα αντλεί έμπνευση από το εντυπωσιακό πρωτότυπο Ariya Concept (φωτό παρακάτω) και χαρακτηριστικό του θα είναι τα λεπτά φωτιστικά σώματα LED και η μεγάλη V-Motion μάσκα που «στολίζει» το εμπρός μέρος.

Το μοναδικό πράγμα που γνωρίζουμε επίσημα σε ο,τι αφορά τα μηχανικά μέρη είναι ότι θα έχει ένα σύστημα κίνησης που αποτελείται από δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν στον εμπρός και έναν στον πίσω άξονα. Επίσης, θα ενσωματώνει την τεχνολογία ProPilot 2.0 που θα του χαρίζει ημιαυτόνομη οδήγηση σε συγκεκριμένες συνθήκες. Η πλήρης αποκάλυψη του Nissan Ariya θα γίνει στις 15 Ιουλίου, διαδικτυακά, οπότε σύντομα θα γνωρίζουμε πολλά περισσότερα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!