Επιτυχημένη η χειρουργική επέμβαση του Ντοβιτσιόζο

Πέτρος Σηφαλάκης
Επιτυχημένη η χειρουργική επέμβαση του Ντοβιτσιόζο
Το χειρουργείο του Αντρέα Ντοβιτσιόζο πήγε πολύ καλά και οι γιατροί λένε ότι με τις ανάλογες θεραπείες, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα και θα προλάβει την εκκίνηση της σεζόν.

Σε επέμβαση στον ώμο υποβλήθηκε ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο. Ο αναβάτης της Ducati στο MotoGP έπεσε με μοτοσικλέτα motocross και έσπασε την κλείδα του, χωρίς να προκαλείται κάτι πιο σοβαρό, ευτυχώς. Οι γιατροί λένε ότι η επέμβαση κρίθηκε ως επιτυχημένη, κατάφεραν να ολοκληρώσουν σωστά την όλη διαδικασία και πλέον ο αναβάτης θα είναι έτοιμος να προχωρήσει σε φυσικοθεραπείες για να προλάβει την εκκίνηση της σεζόν, η οποία θα γίνει στα μέσα Ιουλίου.

Η πρώτη επαφή που θα έχει με τη μοτοσικλέτα του θα είναι στις 15 Ιουλίου στα δοκιμαστικά της Χερέθ και στη συνέχεια, ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 17 Ιουλίου, στην ίδια πίστα. Το γεγονός ότι δεν θα έχει πρόβλημα για το πρώτο Γκραν Πρι ανακούφισε τη Ducati καθώς η ομάδα είχε αρχικά κάποιες αντιρρήσεις, πριν του επιτρέψει να τρέξει στον αγώνα motocross. Ο Ντοβιτσιόζο τους έπεισε, στην πορεία και έτσι του είπαν να το κάνει, αν και ο κίνδυνος για τραυματισμό σε αυτούς τους αγώνες είναι μεγάλος.

Πλέον οι δύο πλευρές συνεχίζουν να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για το αν θα υπογράψουν ένα νέο μεταξύ τους συμβόλαιο, ύστερα από αυτό που λήγει στο τέλος του 2020. Η Ducati ανακοίνωσε επίσημα ότι θέλει τον Ντόβι στην ομάδα της, ωστόσο δεν έχουν καταφέρει να τα βρουν σε οικονομικό επίπεδο και τα χρήματα που η Ducati θέλει να δώσει, δεν ικανοποιούν τον Ιταλό αναβάτη. Σε κάθε περίπτωση, το πιθανότερο είναι τελικά να συμφωνήσουν κάπου στη... μέση, αφού ούτε η Ducati έχει καλύτερες επιλογές, αλλά ούτε και ο Ντοβιτσιόζο, στην παρούσα φάση.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!