Harley On Tour 2020 τo Σαββατοκύριακο 27 & 28 Ιουνίου

Γιώργος Βαρίνος
Harley On Tour 2020 τo Σαββατοκύριακο 27 & 28 Ιουνίου
Η Harley-Davidson φέρνει κοντά σας 22 μοντέλα της γκάμας του 2020 ώστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας, αφού πραγματοποιήσετε ένα test ride.

Η Harley-Davidson, ανοίγει τον δρόμο προς την ελευθερία με την άφιξη του Harley On Tour 2020 στην Ελλάδα, του μεγάλου test ride event, προσφέροντας τη δυνατότητα στους λάτρεις της μάρκας να κινηθούν πέρα από τα συνηθισμένα. Το Harley On Tour, αποτελεί την τέλεια ευκαιρία, τόσο για τους ιδιοκτήτες Harley® που ενδιαφέρονται για την επόμενη μοτοσικλέτα τους, όσο και για τους λάτρεις της μάρκας, που επιθυμούν να αγοράσουν την πρώτη τους Harley-Davidson να κανονίσουν ένα test ride και να επιλέξουν τη μοτοσικλέτα που τους ταιριάζει περισσότερο, ανάμεσα στα 23 μοντέλα της γκάμας.

Το Harley On Tour θα βρίσκεται στην Harley-Davidson Athena (Πειραιώς 187, Αθήνα, τηλ. 210 3410850) στις 27 & 28 Ιουνίου 2020. Η ζήτηση είναι μεγάλη για συγκεκριμένο αριθμό θέσεων γι’ αυτό και η κράτηση θα πρέπει να γίνει έγκαιρα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να κλείσετε το δωρεάν test ride σας, μπορείτε να καλείτε στο 2103410850.

Με σχεδόν ολόκληρη τη γκάμα της Harley-Davidson στην πόλη, αυτή είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν τον ξεχωριστό κόσμο της Harley, να ζήσουν μια εμπειρία test ride, που μπορεί να αποτελέσει το κλειδί για το πέρασμα σε μια νέα ζωή ελευθερίας και ταξιδιών. Επομένως, δεν έχει σημασία πόσο καιρό ονειρεύεστε την ελευθερία, τώρα είναι η ευκαιρία σας να κυνηγήσετε το όνειρο.

Με τιμές που ξεκινούν από €8.290 για το Harley-Davidson Street 750 και €10.490 για το Sportster Iron 883TM , τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για την επόμενη περιπέτειά σας, ξεκινώντας με αυτό το test ride.

Θυμηθείτε οπωσδήποτε να έχετε μαζί σας κράνος και να φοράτε riding jacket αφού λόγω covid-19 η HD Athena δεν θα μπορέσει να σας προμηθεύσει με κράνη και jackets όπως τις προηγούμενες χρονιές.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!