Σχεδόν έτοιμο το νέο Nissan Qashqai (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Σχεδόν έτοιμο το νέο Nissan Qashqai (pics)
Η νέα γενιά του ιαπωνικού crossover δοκιμάζεται και σύντομα θα περάσει στην παραγωγή, όντας φρέσκο σχεδιαστικά και με μεγάλη τεχνολογική «προίκα».

Το Qashqai αποδείχθηκε «χρυσορυχείο» για τη Nissan και σίγουρα θέλει να το κρατά στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων. Η τρίτη του γενιά σύντομα θα παρουσιαστεί και θα είναι εντελώς νέα, θα υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας που είδαμε και στο Juke και θα εφοδιάζεται με σύγχρονη τεχνολογία. Η Nissan την τρέχουσα χρονική στιγμή δοκιμάζει το υπό εξέλιξη μοντέλο της και αναμένουμε ότι θα μας «συστήσει» μαζί του από το 2021 και μετά.

Η παραγωγή του πάντως, σίγουρα θα συνεχίσει να γίνεται στο Σάντερλαντ της Αγγλίας, όπως συμβαίνει και με το σημερινό Qashqai, αλλά και με αρκετά άλλα μοντέλα της Nissan. Φήμες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί λένε πως το νέο Qashqai δεν θα διατίθεται με πετρελαιοκινητήρες και αντί των ντίζελ, θα υπάρχει μια ευρεία γκάμα εξηλεκτρισμένων εκδόσεων. Plug-In Hybrids και αμιγώς ηλεκτροκίνητες θα μπουν στο πρόγραμμα, όπως είναι φυσικό για ένα νέο μοντέλο, τώρα που η αυτοκίνηση οδεύει αδιαπραγμάτευτα προς αυτή την κατεύθυνση.

Ελάχιστα διακρίνονται από τις εικόνες

Στις φωτογραφίες βλέπουμε το δοκιμαστικό αυτοκίνητο προπαραγωγής του νέου Qashqai, στο οποίο ωστόσο δεν μπορούμε να δούμε πολλά πράγματα λόγω του έντονου καμουφλάζ που φοράει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο εμπρός του μέρος θα δεσπόζει η μάσκα V-Motion, που σιγά-σιγά θα περάσει σε όλα τα μοντέλα της μάρκας, όπως και στο νέο X-Trail που θα παρουσιαστεί πολύ πιο σύντομα από το Qashqai.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!