Jeep και Γιουβέντους ξεκινούν και πάλι μαζί

Gazzetta team
Jeep και Γιουβέντους ξεκινούν και πάλι μαζί
Η επιτυχημένη συνεργασία ανάμεσα στη Jeep και στη Γιουβέντους, ενός από τα μεγαλύτερα ιταλικά ποδοσφαιρικά κλαμπ, επιστρέφει στα γήπεδα με την επανεκκίνηση του ιταλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Το να βρίσκεσαι πίσω από το τιμόνι ενός Jeep είναι ο ιδανικός τρόπος για επανεκκίνηση. Με τα περισσότερα από 75 χρόνια ιστορίας και τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες των μοντέλων της, η Jeep έχει γίνει συνώνυμο της ελευθερίας. Με τη συνεχή εξέλιξη και την εφαρμογή προηγμένων τεχνολογιών, πλέον τα μοντέλα της Jeep προσφέρουν κορυφαία άνεση και ασφάλεια και στις καθημερινές διαδρομές, διατηρώντας όμως πάντα τον αυθεντικό τους χαρακτήρα. Η έλευση των Renegade και Compass 4xe, των πρώτων Plug-in Hybrid μοντέλων της Jeep, ανοίγει το δρόμο προς την ηλεκτροκίνηση και την εξερεύνηση κάθε διαδρομής με πολύ φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

Η φιλοσοφία “Go Anywhere, Do Anything” της Jeep εκφράζει όλο το πάθος της για ελευθερία, δύναμη και χαρά, αξίες που μοιράζετε απόλυτα με την «Μεγάλη Κυρία» του Ιταλικού ποδοσφαίρου, τη Juventus, της οποίας η Jeep είναι ο βασικός χορηγός τα τελευταία 8 χρόνια. Με την επανεκκίνηση του αγωνιστικών υποχρεώσεων, η Jeep και η Juventus είναι έτοιμες να μπουν δυναμικά στο γήπεδο και να συνεχίσουν το σερί επιτυχιών.

Η Jeep είναι ο Επίσημος Χορηγός της Juventus από την αγωνιστική σεζόν 2012-2013. Από τότε μέχρι και σήμερα οι «Bianconeri» έχουν κατακτήσει 15 τίτλους, συμπεριλαμβανομένου του Πρωταθλήματος της Serie A, το Coppa Italia και το Supercoppa Italia.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινούν πολύ δυνατά, αφού στις 12 Ιουνίου, η Juventus αντιμετωπίζει στην έδρα της τη Μίλαν για το δεύτερο παιχνίδι του ημιτελικού του Coppa Italia. Στο πρώτο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο στις 13 Φεβρουαρίου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με τελικό σκορ 1-1. Ο τελικός του κυπέλου είναι προγραμματισμένος για τις 17 Ιουνίου στο Stadio Olimpico της Ρώμης.

Όπως πάντα στο πλευρό της Juventus σε αυτή την προσπάθεια θα βρίσκεται η Jeep, σε μια ιδιαίτερη περίοδο που η προσπάθεια για επιτυχία στους αγώνες συνδυάζεται με την προσπάθεια για επανεκκίνηση σε όλους τους τομείς. Σε αυτό το πλαίσιο η Jeep έχει ετοιμάσει μια ιδιαίτερη «παράσταση» όπου το Allianz Stadium στο Τορίνο θα φωτιστεί ξανά από τους προβολείς του γηπέδου, αλλά και τους προβολείς του νέου Plug-in Hybrid Jeep Renegade 4xe.

Τα Plug-in Hybrid Jeep Renegade και Compass 4xe αναμένεται να είναι διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά τον Σεπτέμβριο του 2020. Εφοδιασμένα με το πρωτοποριακό σύστημα τετρακίνησης 4xe θα έχουν απόδοση από 190 έως και 240 ίππους, εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης και ρύπων (<50gr/100km), ενώ με Λιανική Τιμή Προ Φόρων κάτω από 40.000 ευρώ θα είναι διαθέσιμα με μηδενικό φόρο για τους χρήστες εταιρικών οχημάτων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!