Το ηλεκτρικό Peugeot 208 και σε φθηνότερη έκδοση

Το ηλεκτρικό Peugeot 208 και σε φθηνότερη έκδοση
Η Peugeot προκειμένου το e-208 να είναι πιο δελεαστικό, θα προσφέρει και μια νέα έκδοση που θα έχει σημαντικά χαμηλότερη τιμή.

Το Peugeot 208 είναι από τα πιο πλήρη αυτοκίνητα της supermini κατηγορίας, σε όλους τους τομείς. Το γαλλικό μοντέλο, διατίθεται με κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου αλλά και ως ηλεκτρικό. Με το όνομα e-208, η ηλεκτροκίνητη έκδοση έχει πολλά πλεονεκτήματα, αλλά και αρκετά τσιμπημένη τιμή.

Η Peugeot απαντά ότι το e-208 θα μπορούσε να γίνει πιο δελεαστικό σε μια νέα, βασική έκδοση. Σε αυτή η απόδοση του ηλεκτροκινητήρα θα είναι χαμηλότερη, η χωρητικότητα της μπαταρίας μειωμένη και η αυτονομία ανά μια φόρτιση, περιορισμένη. Η έκδοση που κυκλοφορεί σήμερα έχει αυτονομία 349 χιλιόμετρα που ομολογουμένως, είναι εντυπωσιακή για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Επαρκεί με μεγάλη άνεση για ένα αυτοκίνητο πόλης και μπορεί να εξυπηρετήσει ακόμη και μικρά ταξίδια. Υπενθυμίζουμε ότι το ηλεκτρικό Peugeot e-208 κοστίζει από 29.900€ στην ελληνική αγορά και μπορεί να φτάσει έως και τις 40.900€ στην έκδοση GT. Οι επιδόσεις του είναι σβέλτες με 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 8,1 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 150 χλμ./ώρα, προς όφελος της αυτονομίας

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!