Ακυρώθηκαν τα πιο διάσημα καλλιστεία αυτοκινήτου στον κόσμο (vid)

Πέτρος Σηφαλάκης
Ακυρώθηκαν τα πιο διάσημα καλλιστεία αυτοκινήτου στον κόσμο (vid)
Το πασίγνωστο event Concours d’Elegance που διοργανώνεται στο Pebble Beach της Καλιφόρνια δεν θα διεξαχθεί το 2020 για... προφανείς λόγους, οπότε δεν γιορτάσουν την εβδομηκοστή τους επέτειο.

Ακόμη μια αυτοκινητιστική διοργάνωση που δεν θα λάβει χώρα φέτος, είναι το Concours d’Elegance, τα πιο διάσημα καλλιστεία αυτοκινήτου που συγκεντρώνουν τα πιο ιδιαίτερα και όμορφα μοντέλα του πλανήτη. «Τρελαμένοι» συλλέκτες και αμέτρητοι φίλοι της μηχανοκίνησης μαζεύονται στο Pebble Beach της Καλιφόρνια για να θαυμάσουν από κοντά μοναδικά τετράτροχα δημιουργήματα, που ενίοτε, είναι απίστευτα σπάνια και τρομερής αξίας.

Η φετινή διοργάνωση θα ήταν η 70η στην ιστορία και είχε προγραμματιστεί για τις 16 Αυγούστου του 2020. Ωστόσο τελικά δεν θα γίνει, λόγω του κορονοϊού και ενώ στην αρχή σχεδίαζαν να το αναβάλλουν για αργότερα, αποφάσισαν να το ακυρώσουν. Είπαν σε επίσημη ανακοίνωση ότι το Concours d’Elegance θα γίνει του χρόνου πια, με ημερομηνία την 15η Αυγούστου του 2021.

Από την άλλη, σημείωσαν ότι τα εισιτήρια που έχουν αγοράσει οι επισκέπτες θα ισχύουν για τη διοργάνωση της επόμενης χρονιάς, ωστόσο όσοι το επιθυμούν μπορούν να τα επιστρέψουν και να πάρουν τα χρήματά τους πίσω. Στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω μπορείτε να δείτε «τι παίζει» σε αυτή τη διοργάνωση και τι είδους αυτοκίνητα συμμετέχουν. Πρόκειται για μια από τις πιο εντυπωσιακές σε όλο τον πλανήτη, με μοναδικά μοντέλα που μπορεί να μην έχουμε ποτέ την ευκαιρία να δούμε από κοντά!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!