Η Mercedes κάνει delivery στο σπίτι τα μοντέλα της

Πέτρος Σηφαλάκης
Η Mercedes κάνει delivery στο σπίτι τα μοντέλα της
Από το σαλόνι τους μπορούν οι Γερμανοί να αποκτήσουν τις νέες τους Mercedes, κάνοντας την παραγγελία μέσω διαδικτύου και παραλαμβάνοντας το αυτοκίνητο στην πόρτα τους.

Μια νέα υπηρεσία εισάγει η Mercedes-Benz για τους Γερμανούς πελάτες της. Πιο συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαμορφώσουν και να αγοράσουν το αυτοκίνητο μέσω διαδικτύου, ενώ πλέον δίνεται η δυνατότητα παράδοσης του νέου τους αποκτήματος στην πόρτα τους! Όλα αυτά γίνονται στο πλαίσιο του «μένουμε σπίτι» που ισχύει στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης και η Mercedes αποφάσισε να προβεί σε αυτή την κίνηση, προκειμένου να δώσει μια εναλλακτική επιλογή σε όποιον θέλει να αγοράσει ένα νέο αυτοκίνητο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα της Mercedes λειτουργεί από το 2016 και ανανεώθηκε σημαντικά τον Δεκέμβρη του 2019, προ κορονοϊού. Με την πανδημία να βρίσκεται ακόμη ανάμεσά μας, το site είχε σημαντικά αυξημένη προσέλευση επισκεπτών, η οποία συνεχίζει να αυξάνεται. Σύντομα η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Ο κορονοϊός ήταν απλώς η αφορμή για τη Mercedes για να δημιουργήσει κάτι τέτοιο.

Ανέπαφα και με απολύμανση!

Πολλές φορές, οι μάρκες αυτοκινήτων έχουν τονίσει ότι οι εκθέσεις και οι αντιπροσωπείες θα εκλείψουν στο μέλλον και οι ηλεκτρονικές αγορές θα κυριαρχήσουν, ακόμη και στο αυτοκίνητο. Οπότε, τώρα ήταν απλώς η ιδανική περίοδος για να ξεκινήσει η λειτουργία του νέου προγράμματος, παράλληλα με τον παραδοσιακό, γνωστό τρόπο. Τέλος, να πούμε ότι η Mercedes παραδίδει το αυτοκίνητο εντελώς δωρεάν στην επιθυμητή διεύθυνση και το απολυμαίνει, με ειδικά προϊόντα που σκοτώνουν μικροοργανισμούς και ιούς, χωρίς να βλάπτουν τα υλικά της καμπίνας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!