Ελληνικά Πετρέλαια: Δωρεάν καύσιμα στο στόλο αυτοκινήτων απολύμανσης

Gazzetta team
Ελληνικά Πετρέλαια: Δωρεάν καύσιμα στο στόλο αυτοκινήτων απολύμανσης
Ο όμιλος ΕΛΠΕ προσφέρει τον δωρεάν ανεφοδιασμό των αυτοκινήτων που χρησιμοποιούνται για απολύμανση από το Δήμο Αθηναίων, δίνοντας τη δική τους βοήθεια στην καταπολέμηση του κορονοϊού.

Στο πλαίσιο της στήριξης για την καταπολέμηση του κορονοϊού, ο όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια προσφέρει δωρεάν τα καύσιμα κίνησης των αυτοκινήτων απολύμανσης που χρησιμοποιεί ο Δήμος Αθηναίων. Όλος ο δημοτικός στόλος που αφορά το κομμάτι της απολύμανσης θα έχει πληρωμένα καύσιμα για την οικονομική αποσυμφόρηση του Δήμου και την ελεύθερη χρήση τους, χωρίς περιορισμούς, σε καθημερινή βάση χωρίς διακοπές, όπως γίνεται μέχρι τώρα.

Πρόκειται για περίπου 70 αυτοκίνητα, τα οποία θα ανεφοδιάζονται μέσω της ΕΚΟ. Αφορά τους μήνες Απρίλιο και Μάιο και υπολογίζεται ότι θα χρειαστούν περίπου 70.000 λίτρα καυσίμων, ωστόσο θα καλύψουν και περισσότερα, αν χρειαστεί. Με αυτό τον τρόπο το «πρόβλημα» που έχει δημιουργήσει ο κορονοϊός γίνεται μικρότερο, όταν επιχειρήσεις τέτοιου βεληνεκούς σηκώσουν μερικά από τα βάρη της πολιτείας.

Ανάλογες κινήσεις έχουν γίνει πολλές μέχρι σήμερα και είναι απαραίτητες για την γρήγορη, αλλά και απροβλημάτιστη επιστροφή στην κανονικότητα. Ο στόλος των αυτοκινήτων απολύμανσης στην πρωτεύουσα της χώρας μας δουλεύει καθημερινά και αδιάκοπα, προκειμένου να καθαρίζονται αποτελεσματικά οι δρόμοι και ο κίνδυνος της εξάπλωσης του κορονοϊού να περιοριστεί στο ελάχιστο δυνατό. Πρόκειται για κάτι που προστατεύει άμεσα τη δημόσια υγεία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!