Στην Ελλάδα από 25.410€ το Audi A1 Citycarver

Πέτρος Σηφαλάκης
Στην Ελλάδα από 25.410€ το Audi A1 Citycarver
Η πιο περιπετειώδης έκδοση του Audi A1 ονομάζεται Citycarver και έφτασε στην Ελλάδα, σε μια έκδοση κινητήρα και με δύο επιλογές για το κιβώτιο ταχυτήτων.

Η νέα γενιά του Audi A1 μας είναι γνωστή και κυκλοφορεί στους δρόμους μας για πάνω από ένα χρόνο. Τώρα η γερμανική μάρκα ετοιμάζεται να λανσάρει το A1 Citycarver, που στην ουσία είναι ένα A1 με πιο περιπετειώδες DNA. Έχει 3,5 εκατοστά μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και πολλές αισθητικές διαφοροποιήσεις προκειμένου να υποστηρίξει τον χαρακτήρα του.

Προστατευτικά μαύρα πλαστικά γύρω από το αμάξωμα, νέα διακοσμητικά αλουμινίου και μεγαλύτερες ζάντες 18 ιντσών το κάνουν αμέσως να ξεχωρίζει. Το Audi A1 Citycarver θα διατίθεται αποκλειστικά με μια επιλογή κινητήρα, αυτή του τετρακύλινδρου τούρμπο TFSI των 1.5 λίτρων. Η απόδοσή του ορίζεται στους 150 ίππους και τα 250 Nm ροπής, ολοκληρώνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 8,2 δευτερόλεπτα, αγγίζει τα 220 χλμ./ώρα τελικής ταχύτητας και καταναλώνει 6,2 λίτρα αμόλυβδης βενζίνης ανά 100 χλμ.

Οι εκπομπές ρύπων ξεκινούν από τα 141 γραμμάρια διοξειδίου του άνθρακα ανά χιλιόμετρο. Οι διαθέσιμες επιλογές στο κιβώτιο ταχυτήτων είναι ένα χειροκίνητο εξάρι ή ένα αυτόματο διπλού συμπλέκτη S-Tronic των επτά σχέσεων, με τις τιμές να διαμορφώνονται στα 25.410€ και 27.490€ αντίστοιχα. Σε αυτά σημειώστε ότι συμπεριλαμβάνεται ένα πολύ μεγάλο πακέτο βασικού εξοπλισμού, από οθόνη αφής του συστήματος πολυμέσων με διαγώνιο 8,8 ιντσών, έως ψηφιακό πίνακα οργάνων, αυτόματο κλιματισμό, αυτόματα φώτα και υαλοκαθαριστήρες και πολλά ακόμη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!