Η Hyundai με το βλέμμα στο «μετά» (vid)

Gazzetta team
Η Hyundai με το βλέμμα στο «μετά» (vid)
Ένα σύντομο βίντεο της Hyundai μας δείχνει με αισιοδοξία την... επόμενη μέρα, δηλαδή τη στιγμή που οι ζωές μας θα επιστρέψουν στους φυσιολογικούς ρυθμούς, μετά την κρίση του κορονοϊού.

Μένουμε σπίτι, αλλά μας αρέσει περισσότερο να σκεπτόμαστε, να ονειρευόμαστε, να υποσχόμαστε το «μετά». Το νέο video-μήνυμα της Hyundai γεμίζει όλους μας με αισιοδοξία και μας υπόσχεται τη χαρά του αυτοκινήτου.

Η προστασία όλων μας – Πελατών, Συνεργατών, Συναδέλφων, Συνανθρώπων - είναι η πρώτη προτεραιότητα της μάρκας.

  • Επισκέψιμο το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Hyundai, με την κατηγορία Β2 κατ’εξαίρεσιν μετακινήσεων (μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα)
  • Πλήρης και λειτουργική η Οδική Βοήθεια που παρέχει η Hyundai στους κατόχους νέων αυτοκινήτων Hyundai, 24 ώρες το 24ωρο
  • Επεκτείνεται αυτόματα και δωρεάν έως τις 31 Μαΐου 2020 η Εργοστασιακή Εγγύηση Πελατών Hyundai που λήγει μεταξύ 1ης Μαρτίου και 30ης Μαΐου 2020
  • Εξυπηρέτηση από τις Εκθέσεις Hyundai δια τηλεφώνου σε κάθε ερώτημα Πελάτη

Οι Πελάτες μπορούν να αναζητήσουν τα στοιχεία επαφής του Δικτύου Hyundai κάνοντας κλικ εδώ.

Η Hyundai στη μάχη κατά του COVID-19

Η Hyundai από τις πρώτες εβδομάδες της κρίσης έχει ήδη θέσει το στόλο των δημοσιογραφικών της αυτοκινήτων στην διάθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και του Υπουργείου Υγείας, για το σκοπό της εξυπηρέτησης πραγματοποίησης κατ' οίκον ελέγχων κρουσμάτων του ιού COVID-19 στους συνανθρώπους μας.

Hyundai #MENOUMESPITI from PROWEB Digital Agency on Vimeo.

Ακολουθήστε την σελίδα του InMotion στο Facebook!