Οι φωτογραφίες της Skoda Octavia στην Κρήτη κάνουν το γύρο του κόσμου (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Οι φωτογραφίες της Skoda Octavia στην Κρήτη κάνουν το γύρο του κόσμου (pics)
Σε όλα τα μέσα του ξένου τύπου, βλέπουμε τις φωτογραφίες της Skoda Octavia στην Κρήτη, όπου ήταν προγραμματισμένη και η δημοσιογραφική παρουσίαση του μοντέλου.

Η Skoda σκόπευε διοργανώσει την παγκόσμια δημοσιογραφική παρουσίαση της νέας Octavia στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα, στην Κρήτη. Τελικά, λόγω του κορονοϊού, η Skoda ακύρωσε τα πλάνα της, όμως πρόλαβε να κάνει τη φωτογράφηση του αυτοκινήτου και τα τοπία της Κρήτης ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για το πακέτο φωτογραφιών που λαμβάνουν με τα δελτία τύπου όλοι οι δημοσιογράφοι αυτοκινήτου και με αυτές συνοδεύουν τα θέματά τους, μέχρι να πάρουν την Octavia στα χέρια τους και να κάνουν τη δική τους φωτογράφηση.

Τα μαγευτικά τοπία του νησιού αποτελούν το ιδανικό φόντο για να αναδειχθεί η νέα Octavia, όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε και από τις φωτογραφίες που ακολουθούν. Να αναφέρουμε επιγραμματικά ότι το νέο οικογενειακό μοντέλο της Skoda έρχεται με άπλετους χώρους (μεταξόνιο 2.686 χιλιοστά, χώρος αποσκευών 600 λίτρα), υπερπλούσιο εξοπλισμό (LED Matrix φωτιστικά σώματα, τριζωνικός κλιματισμός, ψηφιακός πίνακας οργάνων και πολλά ακόμη), αλλά και μια πλήρη γκάμα κινητήρων που περιλαμβάνει βενζινοκινητήρες, ντίζελ και υβριδικές προτάσεις με ισχύ έως και τους 245 ίππους. Αναλυτικά, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Να αναφέρουμε, ότι τα τελευταία χρόνια πάρα πολλοί κατασκευαστές επιλέγουν τη χώρα μας για την παγκόσμια δημοσιογραφική παρουσίαση των μοντέλων τους. Μερικά παραδείγματα είναι η Volkswagen με το νέο Passat, η Renault με το νέο Captur, η Dacia με το νέο Duster, η Porsche με τη νέα Cayenne, αλλά και τη νέα 911 (992) Cabriolet και πολλοί ακόμη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!