Η Mercedes παραχωρεί στο ΕΚΑΒ τρία επαγγελματικά οχήματα

Gazzetta team
Η Mercedes παραχωρεί στο ΕΚΑΒ τρία επαγγελματικά οχήματα
Στη μάχη κατά του κορονοϊού ρίχνεται και η ελληνική αντιπροσωπεία της Mercedes - Benz, η οποία παραχώρησε γι αυτόν τον σκοπό τρία ελαφρά επαγγελματικά οχήματα στο Εθνικό Κέντρο Αμεσης Βοήθειας, ΕΚΑΒ.

Από την αρχή της εξάπλωσης του κορωναϊού στη χώρα μας, το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της μάχης. Οι εργαζόμενοί του ανήκουν, και αυτοί, στους «σημερινούς ήρωες» που επιτελούν το καθήκον τους μαζί με όλο το υγειονομικό προσωπικό της χώρας με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό.

Η Mercedes-Benz Ελλάς, πάντοτε σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας και τo Δ.Σ. του ΕΚΑΒ, ώστε να προσφέρει στοχευμένη βοήθεια στους τομείς όπου υπάρχει ανάγκη, παραχώρησε στο ΕΚΑΒ 3 ελαφρά επαγγελματικά οχήματα – 1 Citan & 2 Sprinter – για την κάλυψη αναγκών όσον αφορά στη μεταφορά και διανομή υγειονομικού υλικού & ιατρικού εξοπλισμού το προσεχές διάστημα, ώστε τα ασθενοφόρα να μπορούν να εκτελούν απρόσκοπτα το έργο τους, συντελώντας στην έγκαιρη διακομιδή και διάσωση των συνανθρώπων μας.

Πρόκειται για μια μικρή πράξη αλληλεγγύης από τη Mercedes-Benz Ελλάς στον μεγάλο αγώνα που δίνει το σύνολο της κοινωνίας μας για τον περιορισμό της πανδημίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!