H Volvo προσφέρει αυτοκίνητα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού

Gazzetta team
H Volvo προσφέρει αυτοκίνητα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός θα ενισχυθεί με την προσθήκη πέντε αυτοκινήτων της Volvo, για όσο διαρκέσει η μάχη με τον κορονοϊό, για τη διευκόλυνση των μετακινήσεών τους.

Είναι πολύ ευχάριστο ότι οι περισσότερες εταιρείες και επιχειρήσεις στην Ελλάδα συσπειρώθηκαν με τον κορονοϊό προσφέροντας τη δική τους βοήθεια για την αντιμετώπισή του. Η Volvo Car Hellas προσφέρει πέντε από τα αυτοκίνητα του test drive στόλου της στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για όσο διάστημα απαιτηθεί, τα οποία θα χρησιμοποιούνται για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τα προάστια.

Θα βοηθούν στη μεταφορά ιατρικού και υγειονομικού προσωπικού, εθελοντών, υλικών και θα εξυπηρετούν την παροχή υγειονομικής φροντίδας όπου υπάρχει η ανάγκη. Μάλιστα η προσφορά περιλαμβάνει και το κόστος του καυσίμου για αυτές τις μετακινήσεις, το οποίο θα καλυφθεί από τη Volvo! Είναι γνωστό έτσι κι αλλιώς ότι η ασφάλεια του ανθρώπου πάντα ήταν στις κορυφαίες προτεραιότητες της Volvo και το αποδεικνύει για ακόμη μια φορά, σε γενικότερο επίπεδο μάλιστα.

Η εταιρεία στοχεύει να παραχωρήσει κι άλλα αυτοκίνητα σε φορείς που τα χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τον κορονοϊό στη χώρα μας και να καλυφθούν ζωτικές ανάγκες! Πριν παραχωρηθούν, όλα τα οχήματα θα απολυμανθούν διεξοδικά με ειδικό απολυμαντικό υλικό και αντιϊκό καθαριστικό, όπως έτσι κι αλλιώς κάνει η Volvo με τα test drive αυτοκίνητά της. Τα μοντέλα που θα παραχωρηθούν θα είναι από το μικρό SUV XC40, μέχρι το μεσαίο XC60 και το μεγάλο XC90.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!