Porsche: Καθίσματα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σας! 

Πέτρος Σηφαλάκης
Porsche: Καθίσματα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σας! 
Η Porsche επιστρατεύει την τεχνολογία 3D printing και μέσω αυτής, θα παρέχει το ιδανικό κάθισμα για τα γούστα του κάθε πελάτη.

Στην Porsche είναι γνωστό ότι προσέχουν κάθε λεπτομέρεια και προσφέρουν υπηρεσίες που δύσκολα βρίσκεις σε άλλες μάρκες. Τώρα, μέσω της τεχνολογίας 3D Printing, φέρνει ένα άρωμα αγώνων στα μοντέλα μαζικής παραγωγής της αφού θα δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει ένα κάθισμα φτιαγμένο ιδανικά για αυτόν.

Η σκληρότητά που θα προσφέρει το ανώτατο στρώμα του καθίσματος θα εξαρτάται από το γούστο του ιδιοκτήτη και η μάρκα θα προσφέρει τις επιλογές hard, medium και soft για να καλύψει κάθε προτίμηση. Με αυτό τον τρόπο, οδηγός και αυτοκίνητο έρχονται πολύ πιο κοντά αφού το κάθισμα είναι από τα σημαντικότερα μέσα αλληλεπίδρασης με το όχημα. Η αίσθηση θα αναβαθμιστεί σημαντικά, όπως και η άνεση!

Η Porsche τονίζει ότι θα φτιαχτούν 40 καθίσματα που θα μπουν σε αγωνιστικά και η άποψη των οδηγών θα τους βοηθήσει για να φτιάξουν ιδανικά το προϊόν που θα βγει τελικά στην αγορά. Από το Μάιο του 2020 θα ξεκινήσει να διατίθεται στις 718 (Boxster, Cayman) και τις 911, ενώ αργότερα θα είναι διαθέσιμο μέσω του τμήματος Porsche Exclusice Manufaktur.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!