Το πρώτο αυτοκίνητο με τατουάζ στοίχισε πάνω από 145.000 δολάρια! (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Το πρώτο αυτοκίνητο με τατουάζ στοίχισε πάνω από 145.000 δολάρια! (pics)
Η Lexus χρησιμοποίησε ένα UX για «πειραματόζωο» και δημιούργησε το πρώτο αυτοκίνητο με τατουάζ, όμως το κόστος του έφτασε σε ένα απίστευτο ποσό!

Οι άνθρωποι της Lexus στη Μεγάλη Βρετανία έχουν... περίσσεια φαντασίας και πλησίασαν τη διεθνούς φήμης στον κόσμο των τατουάζ, Claudia De Sabe, για να τους δημιουργήσει ένα μοναδικό UX. Το αυτοκίνητο χρησιμοποιήθηκε σαν ένας κενός καμβάς και η δημιουργός χρησιμοποίησε νέα εργαλεία για να κάνει τα σχέδια που είχε στο μυαλό της, όχι την κλασική βελόνα των tattoo.

Το αποτέλεσμα ήταν να φτιάξει το ιαπωνικό σύμβολο της καλής τύχης και της υπομονής-επιμονής, το οποίο αναμφίβολα δίνει στο αυτοκίνητο μια εντυπωσιακή εικόνα, ξεχωριστή από οποιοδήποτε άλλο UX. Πριν ξεκινήσει τη δημιουργία, η Claudia αφαίρεσε το βερνίκι και το χρώμα για να εκτεθεί το μέταλλο και στη συνέχεια χρησιμοποίησε περίπου 5 λίτρα χρώματος για να φτιάξει το σχέδιό της.

Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο περάστηκε ξανά βερνίκι και διάφορα άλλα υλικά, προκειμένου να προστατευθεί το tattoo. Σύμφωνα με την ίδια, το Lexus UX ήταν η τέλεια βάση για να φτιάξει κάτι τέτοιο, λόγω της δυναμικής του εμφάνισης και των γραμμών που σχηματίζονται στο μυώδες, αιχμηρό αμάξωμα. Το συνολικό κόστος για να δημιουργηθεί, ξεπέρασε τις 145.000 δολάρια! Πάντως το αποτέλεσμα σίγουρα αξίζει και η Lexus της Μεγάλης Βρετανίας έχει στα χέρια της ένα μοναδικό αυτοκίνητο! Τονίζουν, ότι το συγκεκριμένο UX δεν πρόκειται να πουληθεί.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!