Η νέα Porsche 911 Turbo S θα αποκαλυφθεί στις 3 Μαρτίου (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Η νέα Porsche 911 Turbo S θα αποκαλυφθεί στις 3 Μαρτίου (pics)
Μετά από σχεδόν ένα χρόνο κυκλοφορίας της Porsche 911 992, η γερμανική μάρκα θα μας αποκαλύψει την κορυφαία έκδοση Turbo και Turbo S, μέσω live streaming.

Η έκθεση της Γενεύης υπολόγισε χωρίς τον... κοροναϊό και τελικά, ακυρώθηκε, αφήνοντας «ξεκρέμαστους» τους κατασκευαστές που ήθελαν να παρουσιάσουν τα νέα μοντέλα τους. Η Porsche, μαζί με αρκετές άλλες εταιρείες, βρήκε μια λύση στο πρόβλημα και θα παρουσιάσει τη νέα 911 Turbo και Turbo S, μέσω live streaming. Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα γίνει στις 3 Μαρτίου, ώρα 11:10 το πρωί σε ώρα Ελλάδας.

Ο Μαρκ Γουέμπερ θα είναι ο άνθρωπος που θα μας συστήσει με τη νέα κορυφαία Porsche 911, ενώ σύμφωνα με την Porsche, η παρουσίαση θα γίνει τόσο στην αγγλική γλώσσα, όσο και στην κινεζική. Ήδη έχουμε στη διάθεσή μας μερικές φωτογραφίες της 911 Turbo (992) που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, οπότε η εμφάνισή της δεν θα είναι εντελώς... έκπληξη για εμάς, ωστόσο το σημαντικότερο κομμάτι είναι η ανακοίνωση των τεχνικών χαρακτηριστικών της, που έτσι κι αλλιώς συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για ένα σπορ αυτοκίνητο.

Οι φήμες λένε ότι η νέα 911 Turbo S θα εφοδιάζεται με ένα εξακύλινδρο boxer μοτέρ των 3.8 λίτρων, που με τη συμβολή από δύο τούρμπο θα αποδίδει 650 ίππους και 800 Nm ροπής. Η συνταγή της μετάδοσης είναι η δοκιμασμένη, με το σασμάν διπλού συμπλέκτη PDK των οκτώ σχέσεων και την τετρακίνηση. Θα δούμε επίσης, τετραδιεύθυνση, ώστε η οδική συμπεριφορά να γίνει ακόμη καλύτερη και πιο ακριβής, ενώ τα κεραμικά φρένα, τα μπλοκέ διαφορικά και οι σοφιστικέ αναρτήσεις, θα δώσουν κάτι παραπάνω. Οι εικόνες με το πορτοκαλί αυτοκίνητο είναι εκείνες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο τις προηγούμενες ημέρες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!