Μάρκεθ: «Η αποκατάσταση του ώμου καθυστερεί»

Πέτρος Σηφαλάκης
Μάρκεθ: «Η αποκατάσταση του ώμου καθυστερεί»
Πιο αργά από ότι περίμενε, αναρρώνει ο Μαρκ Μάρκεθ και αυτή τη στιγμή, μάχεται ενάντια στο χρόνο ώστε να προλάβει να ετοιμαστεί για τα δοκιμαστικά της Σεπάνγκ.

Προς το τέλος της σεζόν του 2019, ο Μαρκ Μάρκεθ είχε και πάλι έναν τραυματισμό στον ώμο του, αυτή τη φορά στη δεξιά του πλευρά. Έκανε χειρουργείο ώστε η ζημιά να αποκατασταθεί, ωστόσο αναρρώνει πιο αργά από ότι περίμενε.

Αυτή τη στιγμή κάνει ειδικές ασκήσεις με κορυφαίους γιατρούς και φυσικοθεραπευτές, ώστε να επανέλθει, όμως το έργο που έχει μπροστά του είναι δύσκολο και τα δοκιμαστικά στη Σεπάνγκ πλησιάζουν. «Περίμενα η ανάρρωση να είναι ταχύτερη. Τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα από ότι περίμενα.

Πέρυσι που έκανα χειρουργείο στον αριστερό μου ώμο τα πράγματα ήταν αλλιώς. Αυτή τη φορά, έμοιαζε ότι θα τελειώσω πιο εύκολα και γρηγορότερα, όμως τελικά δεν έγινε έτσι. Ελπίζω να καταφέρω να επιστρέψω στη φόρμα μου και να καταφέρω να επιστρέψω δυνατός στα πρώτα δοκιμαστικά της σεζόν στην πίστα της Σεπάνγκ, στη Μαλαισία» είπε ο Μαρκ Μάρκεθ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!