Ο Αλόνσο έφερε τούμπες στο Ράλι Ντακάρ

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Αλόνσο έφερε τούμπες στο Ράλι Ντακάρ
Μεγάλες ζημιές προκλήθηκαν στο Toyota Hilux που οδηγούσε ο πρώην πιλότος της Formula 1, Φερνάντο Αλόνσο, χωρίς, ευτυχώς, να τραυματίζεται το πλήρωμα.

Ο πιο σκληρός μηχανοκίνητος αγώνας στον κόσμο δεν ολοκληρώνεται εύκολα, χωρίς απρόοπτα. Ο Φερνάντο Αλόνσο, ήταν ένας από εκείνους που την «πάτησαν» στη δέκατη ειδική του Ράλι Ντακάρ, προκαλώντας μεγάλες ζημιές στο αυτοκίνητό του. Χτύπησε έναν αμμόλοφο που τελικά, προκάλεσε το αναποδογύρισμα του αυτοκινήτου του και πολλές τούμπες στη συνέχεια, πριν σταθεί ξανά στους τροχούς του.

Το Toyota Hilux που οδηγεί δεν έχει πλέον παρμπρίζ, ενώ η ανάρτηση έχει δεχτεί κάποιες ζημιές. Οι τούμπες στοίχισαν στον Αλόνσο 1 ώρα και 8 λεπτά συνολικά, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται 3 ώρες και 17 λεπτά πίσω από τον Κάρλος Σάινθ που είναι πρώτος στο Ράλι. Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε από το γεγονός και όλα συνέχισαν κανονικά. Η δέκατη ειδική που κάλυπταν έχει μήκος 534 χιλιόμετρα και θεωρείται μια από τις πιο δύσκολες καθώς κρύβει πολλούς κινδύνους, που αν δεν έχεις μεγάλη εμπειρία στο Ράλι Ντακάρ, δυσκολεύεσαι να τους διακρίνεις.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!