Το νέο Suzuki Jimny στην υπηρεσία των καραμπινιέρων (pics)

Gazzetta team
Το νέο Suzuki Jimny στην υπηρεσία των καραμπινιέρων (pics)
Το σκληροτράχηλο 4x4 μοντέλο της Suzuki, περνά στα χέρια των καραμπινιέρων, οι οποίοι αγόρασαν δέκα μονάδες για την ενίσχυση του σώματος!

«Πανικό» έχει προκαλέσει το νέο Suzuki Jimny, τόσο με τη μοναδική εμφάνισή του, όσο και με τις δυνατότητές του, που δεν έχει κανένα άλλο αυτοκίνητο σε παρόμοια τιμή. Το τετρακίνητο μοντέλο έχει ήδη σπάσει ταμεία και οι καραμπινιέροι, η εθνική στρατιωτική αστυνομία της Ιταλίας, εμπιστεύτηκε την ιαπωνική μάρκα και αγόρασε δέκα μονάδες!
Ήδη παρέλαβαν το πρώτο τους Jimny και το σώμα διοργάνωσε μια ειδική τελετή παραλαβής του, «καλωσορίζοντάς» το στη δύναμή τους! Φυσικά έχει δεχτεί τις κατάλληλες τροποποιήσεις στην εμφάνιση, αλλά και στον εξοπλισμό αφού διαθέτει όλα τα απαραίτητα, όπως σειρήνες φάρους και αναγνωριστικούς αριθμούς. Κάτω από το καπό του βρίσκεται ένας ατμοσφαιρικός τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας των 1.5 λίτρων που αποδίδει 102 ίππους και 130 Nm ροπής.

Οι αριθμοί σίγουρα δεν εντυπωσιάζουν, όπως και η απόδοση, αλλά το παραδοσιακό σύστημα τετρακίνησης, μαζί με τους πολύ μικρούς προβόλους, τη μεγάλη απόσταση από το έδαφος, τις μικρές διαστάσεις και το χαμηλό βάρος, εξασφαλίζουν τρομερές εκτός δρόμου ικανότητες. Εννοείται ότι υπάρχει και κιβώτιο υποπολλαπλασιασμού των σχέσεων! Εκτός των 10 Jimny, οι καραμπινιέροι αγόρασαν και 55 Ignis από τη Suzuki, κάποια στην τετρακίνητη και κάποια στην συμβατική, εμπροσθιοκίνητη εκδοχή του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!