Έρχονται αναβαθμίσεις για το Tesla Model 3

Gazzetta team
Έρχονται αναβαθμίσεις για το Tesla Model 3
Με μεγαλύτερη μπαταρία αλλά και τρελό ρυθμό επιτάχυνσης, αναμένεται να λανσαριστεί το νέο Model 3, που ίσως γίνει και το ταχύτερο Tesla παραγωγής.

Πολύ καλή είναι η πορεία του Tesla Model 3, η μάρκα όμως ίσως προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές, στο άμεσο μέλλον. Πιο συγκεκριμένα, δεν αποκλείεται να δούμε μπαταρίες 100 kWh στο Model 3, μαζί με το Ludicrous Mode που εγγυάται τρομακτικές εκκινήσεις από στάση και φοβερή επιτάχυνση. Αν γίνει αυτό, σε συνδυασμό με την αύξηση ισχύος των ηλεκτροκινητήρων, αναμένεται να γίνει το γρηγορότερο Tesla που έχουμε δει, μέχρι να βγει στην παραγωγή το Roadster τουλάχιστον.

Η κορυφαία έκδοση που διατίθεται σήμερα το Model 3 είναι η Performance, όπου το σετ μπαταριών έχει χωρητικότητα 75 kWh. Μιλάμε δηλαδή, για μια μεγάλη αναβάθμιση της τάξεως του 33,3% στο νέο. Το Performance επίσης, έχει πολύ καλές επιδόσεις, με 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,4 δευτερόλεπτα. Η νέα έκδοση, περιμένουμε να πέσει κάτω από τα 3 δευτερόλεπτα! Οι φήμες που λένε ότι το Model 3 θα δεχτεί αναβαθμίσεις, τονίζουν ότι η παρουσίασή τους θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στο 2020, με την εκκίνηση της εμπορικής πορείας να γίνεται αμέσως.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!