3ος στο βάθρο της Γενικής ο Ρόσι και 1ος στην κατηγορία του!

Γιώργος Βαρίνος
3ος στο βάθρο της Γενικής ο Ρόσι και 1ος στην κατηγορία του!
Η ομάδα Ferrari 488 GT3/Kessel Racing των Βαλεντίνο Ρόσι, Λούκα Μαρίνι και Ούτσιο Σαλούτσι που συμμετείχε στον αγώνα αντοχής Gulf 12 Hours στη Yas Marina Circuit κέρδισε την κατηγορία της και ανέβηκε μάλιστα και στο βάθρο αφού κατέκτησε την 3η θέση Γενικής!

Ο Βαλεντίνο είναι πολυάσχολος! Μόλις την περασμένη εβδομάδα αντάλλαξε αγωνιστικά οχήματα με τον Λιούις Χάμιλτον και σήμερα κέρδισε την κατηγορία του και κατέκτησε την 3η θέση της Γενικής κατάταξης στον αγώνα αντοχής Gulf 12 Hours που έγινε στο Yas Marina Circuit.

Ο «Γιατρός» έτρεξε στον αγώνα μαζί με τον ετεροθαλή αδελφό του Λούκα Μαρίνι και τον Διευθυντή της Ακαδημίας VR46 Ούτσιο Σαλούτσι με μία Ferrari 488 GT3 της Kessel Racing έχοντας την υποστήριξη της γνωστής εταιρείας ισοτονικών ποτών, Monster Energy και της ΕΝΕOS.

O Βάλε στο τέλος έλαμπε από την χαρά της επιτυχίας και έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι . Πρώτοι στην κατηγορία μας και τρίτοι γενικής είναι ένα αποτέλεσμα πέρα από την φαντασία μας. Από τον πρώτο γύρω λενιωσα άνετα με το αυτοκίνητο. Πίστεψα πως αν δεν είχαμε κάποια ατυχία ή κάποιο πρόβλημα αξιοπιστίας θα κερδίζαμε την κατηγορία. Την 3η θέση γενικής δεν την φανταζόμουν όμως! Το διασκεδάσαμε πολύ με τον Λούκα και τον Ούτσιο και σκοπεύουμε στο μέλλον να το ξανακάνουμε.».

Δείτε εδώ τα τελικά αποτελέσματα

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!