H Jeep ετοιμάζει αντίπαλο στο Suzuki Jimny 

Πέτρος Σηφαλάκης
H Jeep ετοιμάζει αντίπαλο στο Suzuki Jimny 
Ένα νέο, πολύ μικρότερο μοντέλο με εκπληκτικές εκτός δρόμου ικανότητες θέλει να φτιάξει η Jeep, για να «προβληματίσει» το Jimny της Suzuki!

Αυτή τη στιγμή το μικρότερο αυτοκίνητο στην γκάμα της Jeep, είναι το Renegade. Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει μεν συμπαγείς διαστάσεις, όμως όχι τόσο όσο το Suzuki Jimny αφενός και αφετέρου, έχει έναν πολύ διαφορετικό, lifestyle χαρακτήρα. Έτσι, η Jeep, για να κερδίσει ακόμη περισσότερες πωλήσεις, θα δραστηριοποιηθεί στην κατηγορία των μικρών, πραγματικών 4x4 αυτοκινήτων, που αυτή τη στιγμή εκπροσωπεί μόνο το Jimny!

Σύμφωνα με της δηλώσεις του επικεφαλής στο τμήμα μάρκετινγκ της Jeep για την Ευρώπη, το νέο αυτό μοντέλο θα έχει μήκος περίπου τέσσερα μέτρα και θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείται τόσο ως... Jeep, όσο και στην καθημερινότητα! Το βάρος θα συγκρατηθεί χαμηλά, θα υπάρχει «πραγματική» τετρακίνηση με σύστημα επιλογής, κιβώτιο υποπολλαπλασιασμού κλπ, ενώ θα έχει αρκετά μεγαλύτερους χώρους για επιβάτες και αποσκευές, από ότι το ιαπωνικό αντίπαλο μοντέλο. Η Jeep λέει ότι θα έχει εκτός δρόμου ικανότητες αντίστοιχες με ένα Wrangler οπότε μας ετοιμάζει για... σκληρά πράγματα!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!