ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Το νέο Peugeot 208 σας περιμένει το Σαββατοκύριακο!

Το νέο Peugeot 208 σας περιμένει το Σαββατοκύριακο!

Το νέο Peugeot 208 σας περιμένει το Σαββατοκύριακο!

Το Open Weekend που οργανώνεται από 13 έως και 15 Δεκέμβρη, μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσουμε από κοντά και να οδηγήσουμε το νέο 208 και όχι μόνο, σε όλες τις ελληνικές εκθέσεις Peugeot! 

Στις εκθέσεις της σε όλη την Ελλάδα, η Peugeot διοργανώνει από την Παρασκευή 13 μέχρι και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου ένα OPEN WEEKEND με αφορμή το λανσάρισμα του δημοφιλούς νέου 208. Με το PEUGEOT OPEN WEEKEND, το νέο σαγηνευτικό 208 θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις εκθέσεις, ώστε να έχει το κοινό τη δυνατότητα να το γνωρίσει και να το οδηγήσει.

Μαζί με το νέο 208, θα είναι διαθέσιμη και όλη η γκάμα των υπέροχων μοντέλων Peugeot  και θα συνοδεύεται μάλιστα από μοναδικές προσφορές τις οποίες αξίζει να γνωρίσετε. Από το μικρότερο και οικονομικό 108, έως το προκλητικά υπέροχο sport sedan 508, η Peugeot έχει προτάσεις που απευθύνονται τόσο στο συναίσθημα, όσο και στη λογική. Με πλούσιο εξοπλισμό, κορυφαία ποιότητα και τεράστια γκάμα εκδόσεων και σύγχρονων κινητήρων, ξεχωρίζουν τα premium SUV μοντέλα 2008, 3008 και 5008, που δίνουν τη δυνατότητα της απόδρασης από την καθημερινότητα με τη μέγιστη άνεση και ασφάλεια.

Από την Παρασκευή 13 και μέχρι την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, το PEUGEOT OPEN WEEKEND  δίνει τη δυνατότητα σε όλες και όλους να γνωρίσουν τις κορυφαίες προτάσεις αυτοκίνησης της Peugeot και να επωφεληθούν από τις μοναδικές προσφορές της εταιρείας σε όλες τις εκθέσεις της ανά την Ελλάδα