Κλάρκσον: «Να σκάσει η Γκρέτα Τούνμπεργκ, είναι τρελή και επικίνδυνη»

Gazzetta team
Κλάρκσον: «Να σκάσει η Γκρέτα Τούνμπεργκ, είναι τρελή και επικίνδυνη»
Ο Τζέρεμι Κλάρκσον σε μια συνέντευξή του, μίλησε για διάφορα πράγματα και αναφέρθηκε στη νεαρή ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ με όχι και τον καλύτερο τρόπο.

Συνεχίζει την επίθεσή του απέναντι στην Γκρέτα Τούνπμπεργκ ο Τζέρεμι Κλάρκσον. Ο Βρετανός παρουσιαστής γνωστών σόου αυτοκινήτων, χαρακτηρίζει την Τούνμπεργκ «τρελή και επικίνδυνη», λέγοντας ότι είναι μόνο μια υποκρίτρια που τρέχει πάνω-κάτω μέσα στα νεύρα φωνάζοντας ότι όλοι θα πεθάνουμε. Συμπλήρωσε ότι το μόνο που πετυχαίνει με τον «ηλίθιο» τρόπο που αντιδρά, είναι να επηρεάζει τα φυσιολογικά, μικρά παιδιά τα οποία δεν μπορούν να κοιμηθούν το βράδυ. Στο παρελθόν, ο Κλάρκσον είχε αναφερθεί ξανά στην Γκρέτα, μέσα από τη στήλη που έχει στην εφημερίδα "The Sun".

Τώρα, όλα τα παραπάνω τα είπε σε ένα talk show στην αυστραλιανή τηλεόραση, όταν ερωτήθηκε για τα μελλοντικά του σχέδια στο Grand Tour και το τι θα δούμε από τη διάσημη πλέον τριάδα στο σόου τους. Να σημειωθεί επίσης, ότι ο Κλάρκσον αναγνώρισε πως έχουμε πρόβλημα κλιματικής αλλαγής, καθώς ο ίδιος στο παρελθόν το αρνούνταν και παρουσίαζε τις δικές του εκδοχές. Όπως και να έχει, για την Γκρέτα Τούνμπεργκ, κατέληξε ότι αυτό που έχει να κάνει, είναι να «βγάλει το σκασμό και να γυρίσει στο σχολείο της». «Είναι απλώς μια Σουηδή με πολλά νεύρα. Δεν πετυχαίνεις τίποτα όταν περνάς τον ωκεανό με ένα ιστιοπλοϊκό που έχει και κινητήρα πετρελαίου και μετά, να λες ψέματα για τον κινητήρα» είχε πει.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!