Οι πυρκαγιές της Αυστραλίας καθυστέρησαν το «καυτό» Toyota Yaris 

Πέτρος Σηφαλάκης
Οι πυρκαγιές της Αυστραλίας καθυστέρησαν το «καυτό» Toyota Yaris 
H Toyota πήρε την απόφαση να μη μας παρουσιάσει ακόμη τη γρήγορη έκδοση του supermini μοντέλου της, λόγω των μεγάλων πυρκαγιών που έπληξαν την Αυστραλία.

Στο περιθώριο του Ράλι Αυστραλίας ήθελε η Toyota να μας παρουσιάσει το νέο Yaris GR-4, ωστόσο το Ράλι ακυρώθηκε και μαζί του, η παρουσίαση του γρήγορου Yaris. Η ιαπωνική μάρκα, που η ομάδα της στο WRC εμφανίζει εξαιρετικά αποτελέσματα, στηρίζει με τον τρόπο της την τραγωδία που αντιμετώπισαν στην Αυστραλία και μεταθέτει την παρουσίαση του Yaris GR-4 για άλλη ημερομηνία.

Εκτός από αυτό, διέθεσαν και 250.000 δολάρια στον Αυστραλιανό Στρατό Σωτηρίας και επίσης, παρακίνησε τον κόσμο να βοηθήσει. Σε ο,τι αφορά το αυτοκίνητο, τώρα, δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα. Φήμες λένε ότι ίσως είναι τετρακίνητο, με αφορμή το "4" που βρίσκεται στο όνομά του, αλλά και την πρόθεση της Toyota να το φέρει όσο το δυνατόν πιο κοντά στο αγωνιστικό της, παρουσιάζοντας ένα αυτοκίνητο που θα είναι το κορυφαίο στην κατηγορία του, σε όλους τους τομείς. Για τον κινητήρα, οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι θα εφοδιάζεται με ένα τρικύλινδρο τούρμπο σύνολο. Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η ημερομηνία που τελικά θα δούμε το νέο Yaris GR-4.

Ακολουθήστε την σελίδα του InMotion στο Facebook!