Προ των πυλών το «αγροτικό» της Tesla! 

Πέτρος Σηφαλάκης
Προ των πυλών το «αγροτικό» της Tesla! 
Ο Έλον Μασκ, είπε ότι το Pick-Up μοντέλο της εταιρείας του θα παρουσιαστεί στις 21 Νοέμβρη και ότι θα ονομάζεται Cybertruck.

Η αγάπη που έχουν οι Αμερικάνοι για τα Pick-Up είναι τεράστια και δεν νοείται, εταιρεία που δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ, να μην έχει τέτοιο μοντέλο στην γκάμα της. Η Tesla λοιπόν ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει το δικό της «αγροτικό», ένα υπερυψωμένο τετράθυρο αυτοκίνητο δηλαδή με καρότσα. Μέχρι στιγμής ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά για το συγκεκριμένο μοντέλο, αν και η παρουσίασή του θα γίνει σε λίγες ημέρες, στις 21 Νοέμβρη, όπως είπε ο ίδιος ο Έλον Μασκ.

Ο τελευταίος, στις δηλώσεις του για το Cybertruck, όπως θα ονομάζεται, είπε ότι θα έχει παρόμοιες διαστάσεις με το Ford F-150, θα στοιχίζει λιγότερο από 50.000 δολάρια και θα είναι πιο ικανό από οποιονδήποτε ανταγωνιστή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την αγορά των ΗΠΑ, τα Pick-Up μοντέλα είναι εκείνα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Το best seller της αμερικανικής αγοράς για το 2018 ήταν η F-Series της Ford με περισσότερες από 900.000 ταξινομήσεις και αιχμή του δόρατος το F-150. Η Tesla στη συνέχεια, μετά το Cybertruck, ετοιμάζει ένα ακόμη crossover με το όνομα Model Y, ένα νέο Roadster και ένα νέο φορτηγό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!