Η γυναικεία ομάδα της Juventus ανακαλύπτει τη Jeep

Gazzetta team
Η γυναικεία ομάδα της Juventus ανακαλύπτει τη Jeep
Οι παίκτριες της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας της Juventus πήραν μία δυνατή γεύση από τη Jeep οδηγώντας τη γκάμα των μοντέλων της εντός και εκτός δρόμου.

Η Jeep κερδίζει συνεχώς την προτίμηση των γυναικών που εκτιμούν όλο και περισσότερο το στιλ και τον χαρακτήρα των μοντέλων της μάρκας. Επιβεβαιώνοντας αυτή τη σχέση, η γυναικεία ομάδα της Juventus επισκέφθηκε το κέντρο δοκιμών της FCA στο Balocco και ανακάλυψε τη γκάμα μοντέλων της Jeep σε εντός και εκτός δρόμου διαδρομές. Διαθέσιμη ήταν όλη η γκάμα της Jeep, με τα Renegade, Compass, Cherokee, Wrangler και Grand Cherokee, καθώς και οι αντίστοιχες εκδόσεις Trailhawk, Trackhawk και SRT. Η προπονητής της ομάδας Rita Guarino και οι αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις επιδόσεις, αλλά και τις κορυφαίες δυνατότητες των εκδόσεων 4x4 σε ακραίες δοκιμασίες που σχεδιάστηκαν από τους δοκιμαστές του Balocco.

Η γυναικεία ομάδα της Juventus έκανε το ντεμπούτο της το 2017 και ήδη έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα, ένα Coppa Italia και ένα Supercoppa Italiana εντυπωσιάζοντας με την πορεία της. Αντίστοιχα η Jeep τον περασμένο Σεπτέμβριο πραγματοποίησε τον καλύτερο μήνα της ιστορίας της στην Ευρώπη με 12.000 πωλήσεις, επιβεβαιώνοντας τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του 2018 και επιτυγχάνοντας μια αύξηση των πωλήσεων κατά 330% τα τελευταία 5 χρόνια.

Παράλληλα με την υποστήριξη της στην ανδρική και γυναικεία ομάδα της Juventus, η Jeep, συνεχίζει την στενή της σχέση με τον αθλητισμό με την παρουσία της σε διοργανώσεις όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Surf (WSL) και το Mindful Triathlon, Wanderlust 108.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!