H Volkswagen μας δείχνει λίγο ακόμα Golf! 

Πέτρος Σηφαλάκης
H Volkswagen μας δείχνει λίγο ακόμα Golf! 
Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου Golf θα γίνουν την Πέμπτη, 24/10 και η Volkswagen φροντίζει να μας κρατά «ζεστούς» με teaser φωτογραφίες.

Η όγδοη γενιά του Volkswagen Golf είναι πλέον γεγονός. Το θρυλικό μικρομεσαίο μοντέλο της Volkswagen επιστρέφει ανανεωμένο και η επίσημη παρουσίαση από τη φίρμα, έχει σχεδιαστεί να γίνει στις 24 Οκτώβρη. Η γερμανική μάρκα φρόντισε να μας δώσει ένα ακόμη teaser με μια φωτογραφία, για να μας κρατήσει το ενδιαφέρον έως και την παρουσίαση του μοντέλου. Αυτή τη φορά βλέπουμε το πίσω μέρος του νέου Golf, με ένα φωτιστικό σώμα να «αχνοφαίνεται», μετά από τα teasers που είχαμε για το εντυπωσιακό εσωτερικό και το εμπρός τμήμα του.

Συνήθως, στο σημείο που η Volkswagen μας δείχνει -κάτω από το αριστερό φανάρι, δηλαδή- υπάρχει και το σήμα με το όνομα του μοντέλου, όμως στην όγδοη γενιά θα γράφει Golf στο κέντρο της πόρτας του πορτμπαγκάζ, όπως γίνεται στο T-Roc, το Passat, το T-Cross, το Arteon κλπ. Περισσότερα νέα θα έχουμε σε λίγες μόνο ώρες αφού η επίσημη παρουσίαση έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη, 24/10, όπως προείπαμε. Τότε θα μάθουμε τα πάντα για κινητήρες, τεχνικές λεπτομέρειες και εκδόσεις. Λέγεται, πάντως, ότι για πρώτη φορά δεν θα υπάρχει τρίθυρη έκδοση του Golf.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!