Το νέο Honda Jazz αποκαλύπτεται (pics) 

Πέτρος Σηφαλάκης
Το νέο Honda Jazz αποκαλύπτεται (pics) 
Νωρίτερα από ότι υπολόγιζε η Honda, βλέπουμε το νέο Jazz και μάλιστα, μαθαίνουμε λεπτομέρειες για τις εκδόσεις που θα είναι διαθέσιμο μέσα από διαρροές στο διαδίκτυο!

Το 2020 θα έρθει στις ευρωπαϊκές αγορές το νέο Honda Jazz, στην τέταρτη γενιά του. Το ιαπωνικό κόμπακτ μοντέλο πόλης, ανέκαθεν έδινε προτεραιότητα στους χώρους και την πρακτικότητα οπότε θα συνεχίσει στην ίδια φιλοσοφία. Εξωτερικά διατηρεί το MPV-πολυμορφικό του look αλλά με μια πιο σύγχρονη ταυτότητα χάρη στο εντελώς νέο ντιζάιν του. Το εσωτερικό του από την άλλη έχει τιμόνι με δύο ακτίνες και παραδοσιακά μια μεγάλη οθόνη στην κεντρική κονσόλα.

Από τις φωτογραφίες που έχουμε στη διάθεσή μας δεν μπορούμε να δούμε και πολλά παραπάνω, αυτό που καταλαβαίνουμε όμως είναι ότι το αυτοκίνητο αλλάζει εντελώς ανάλογα με την έκδοση που έχει επιλέξει ο αγοραστής. Υπάρχει η βασική Basic, με πιο ήπιους τόνους και πιο «οικονομικό» χαρακτήρα, ψηλότερα η νεανική Ness με περισσότερα χρώματα και δυνατότητες εξατομίκευσης και στην κορυφή η Luxe και η Crosstar, με την πρώτη να αφορά ουσιαστικά την «πολυτελή» έκδοση του Jazz και τη δεύτερη, την πιο «περιπετειώδη» έκδοσή του.

Η Crosstar αλλάζει εντελώς και εξωτερικά, με μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, μαύρα προστατευτικά πλαστικά, ράγες οροφής και όλα όσα είναι απαραίτητα για να αποκτήσει ένα ελαφρύ SUV look! Στην Ευρώπη όπως είπαμε, το περιμένουμε από το 2020, ωστόσο θα διατίθεται αποκλειστικά σε υβριδική έκδοση, για την οποία ακόμη δεν υπάρχει καμία πληροφορία. Αυτό σημαίνει ότι τα κινητήρια σύνολα του σημερινού Jazz δεν θα τα δούμε στην γκάμα, αλλά ούτε και το νέο τούρμπο μοτέρ βενζίνης του 1.0 λίτρου που αποδίδει 129 ίππους. Με τον εν λόγω κινητήρα (προέρχεται από το Civic) θα διατίθεται σε άλλες ηπείρους, αλλά όχι στη δική μας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!