Συνεχίζει στο MotoGP ο Ζουάν Ζαρκό

Πέτρος Σηφαλάκης
Συνεχίζει στο MotoGP ο Ζουάν Ζαρκό
Μπορεί να έφυγε από την KTM, όμως ο Γάλλος αναβάτης θα συνεχίσει τη σεζόν του 2019 στην LCR Honda, όπως ανακοινώθηκε επίσημα.

Η σεζόν του 2019 συνεχίζει κανονικά για τον Ζουάν Ζαρκό, ο οποίος ξαφνικά έμεινε χωρίς ομάδα. Η απόφαση της KTM να περάσει σε άλλον οδηγό στα μέσα της χρονιάς μας εξέπληξε, ο Γάλλος όμως θα συνεχίσει κανονικά με την LCR Honda. Ο Τακάκι Νακαγκάμι που κανονικά βρίσκεται στη μοτοσικλέτα της LCR δεν φεύγει από την ομάδα, όμως αναγκαστικά θα έπρεπε να λείπει στους αγώνες του Φίλιπ Άιλαντ, της Σεπάνγκ και της Βαλένθια για εγχείρηση στον ώμο και αποκατάσταση.

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που συνέβη κάτι τέτοιο, θα βάλω τα δυνατά μου για να έχω τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και να διασκεδάσω. Αυτοί μπορεί να είναι οι τρεις τελευταίοι αγώνες που θα κάνω για πολύ καιρό ακόμη» είπε ο Ζουάν Ζαρκό με την ανακοίνωση ότι θα συνεχίσει στην LCR Honda για το 2019. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την KTM που με άφησε ελεύθερο, ώστε να συνεχίσω το 2019 με άλλη μοτοσικλέτα και να δω επιτέλους τι μπορώ να κάνω» συμπλήρωσε ο Ζαρκό, γεμάτος... υπονοούμενα!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!