Γρήγορη έκδοση του νέου Yaris ετοιμάζει η Toyota

Πέτρος Σηφαλάκης
Γρήγορη έκδοση του νέου Yaris ετοιμάζει η Toyota
Το ολοκαίνουργιο supermini της ιαπωνικής μάρκας έχει πολύ ενδιαφέρουσα σχεδίαση και πολλές προοπτικές, ενώ μάλλον θα αποκτήσει και εκδόσεις που θα απευθύνονται στους «ενθουσιώδεις» οδηγούς.

Το νέο Yaris, που μόλις παρουσιάστηκε από την Toyota, είναι ομορφότερο, πιο σύγχρονο και πιο ενδιαφέρον από ποτέ. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά το 2020 και εκτός από τους δρόμους, θα το βλέπουμε και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι! Η ομάδα της Gazoo Racing ετοιμάζει την αγωνιστική του εκδοχή και μαζί με αυτή, θα έχουμε και μια σπορ έκδοση δρόμου για να καθίσει απέναντι στον κορυφαίο ανταγωνισμό της «γρήγορης» supermini κατηγορίας!

Παράλληλα θα υπάρχουν και οι εκδόσεις GR Sport που σε επίπεδο κινητήρα θα έχουν τους συμβατικούς της γκάμας, αλλά θα έχουν σπορ παρουσιαστικό, μικρότερη απόσταση από το έδαφος και μικρές αλλαγές στην ανάρτηση. Πάντως το νέο Yaris στη γρήγορη έκδοση GRMN, δεν θα είναι περιορισμένης παραγωγής όπως στην προηγούμενη γενιά αλλά ευρείας διάθεσης. Ουσιαστικά η Toyota λέει ότι η έκδοση GRMN του Yaris που γνωρίσαμε στην προηγούμενη γενιά ήταν ένα «πείραμα» για τη μάρκα, για να δουν τι ανταπόκριση θα έχει το αυτοκίνητο και πως πρέπει να δημιουργηθεί ένα μικρό σπορ χάτσμπακ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!