H πρώτη φωτογραφία του νέου Honda Jazz 

Πέτρος Σηφαλάκης
H πρώτη φωτογραφία του νέου Honda Jazz 
Το μικρό και πρακτικό μοντέλο της Honda ετοιμάζεται να παρουσιαστεί σε νέα γενιά και η ιαπωνική φίρμα μας δίνει μια πρώτη εικόνα.

Οι teaser φωτογραφίες είναι ένα γνωστό «παιχνίδι» των εταιρειών πριν παρουσιάσουν ένα μοντέλο. Η Honda αυτή τη φορά μας δείχνει μια σκοτεινή εικόνα που διαγράφεται η σιλουέτα του νέου Jazz και μπορείς να διακρίνεις κάποια βασικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά εμπρός αλλά και πίσω. Τα επίσημα αποκαλυπτήρια περιμένουμε να γίνουν στις 23 Οκτώβρη, στην έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο και θα πρεσβεύει τις ίδιες αξίες με τους προγόνους του, δηλαδή εκπληκτικοί χώροι και πρακτικότητα σε μικρό αμάξωμα, αξιόπιστοι κινητήρες και σύγχρονο εξοπλισμό.

Η νέα γενιά θα διατίθεται στην ευρωπαϊκή αγορά αποκλειστικά με υβριδικό σύστημα κίνησης, δηλαδή δεν θα το γνωρίσουμε με τον νέο τούρμπο βενζινοκινητήρα του 1.0 λίτρου με τους 129 ίππους από το Civic. Η κίνηση αυτή είναι λογική καθώς θέλουν να περιορίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τους ρύπους στην γκάμα του Jazz και επίσης, η Honda ήδη έχει ξεκινήσει να χτίζει ένα ηλεκτρικό-υβριδικό προφίλ για να στηρίξει και τα επερχόμενα μοντέλα της, όπως το πολύ ενδιαφέρον e. Το υβριδικό σύστημα κίνησης του νέου Jazz θα συνδυάζεται με αυτόματο CVT κιβώτιο ταχυτήτων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!