Η Volkswagen χορηγός στο Spetses Mini Marathon 2019

Gazzetta team
Η Volkswagen χορηγός στο Spetses Mini Marathon 2019
Mε χιλιάδες συμμετοχές από 42 χώρες πραγματοποιήθηκε ο 9ος Spetses Mini Marathon στο νησί των Σπετσών, στον οποίο ήταν Official Car Partner η KOSMOCAR - Volkswagen.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Spetses Mini Marathon, το 9ο κατά σειρά, που φιλοξενήθηκε στο μαγευτικό νησί των Σπετσών. Στην εφετινή εκδήλωση, που πλέον έχει καθιερωθεί ως θεσμός που ανυπόμονα προσμένει κάθε χρόνο τόσο η τοπική κοινότητα όσο και οι χιλιάδες συμμετέχοντες, ξεχώρισε με την παρουσία της η Volkswagen, ως Επίσημος Χορηγός Μετακίνησης.

Ένας στόλος από μοντέλα της μάρκας υποστήριξαν σφαιρικά τη διοργάνωση, τη στιγμή που ένα ηλεκτρικό e-Golf με την οικολογική, εκπομπής μηδενικών ρύπων κυκλοφορία του, φρόντισε για την άρτια διεξαγωγή του αγώνα δρόμου 25 χιλιομέτρων. Παράλληλα, στην Πλατεία Ποσειδωνίου, σημείο αφετηρίας και τερματισμού των αγώνων δρόμου αλλά και κέντρο δράσης του τριημέρου, ένα πανέμορφο T-Cross σε τυρκουάζ χρώμα Makena Blue και ένα εξίσου εντυπωσιακό T-Roc σε Flash Red κόκκινο, μαγνήτισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών του νησιού. Οι τελευταίοι, είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό με έπαθλο long week-ends με τα δύο δημοφιλή μοντέλα.

Δυναμικό «παρών» στο Spetses Mini Marathon 2019 έδωσε και η Volkswagen Running Team, απαρτιζόμενη από εργαζόμενους της εταιρείας, που ειδικά για την περίσταση είχαν τη συνδρομή και καταξιωμένων αθλητών όπως ο Γιώργος Λουφέκης, ο Γιώργος Ρουκλιώτης και η Νάντια Συντζανάκη αλλά και φίλων της μάρκας όπως η παρουσιάστρια/instagrammer Ευαγγελία Τσιορλίδα και ο ραδιοφωνικός παραγωγός και YouTuber Σπύρος Μαργαρίτης. Στόχος, ήταν κάτι περισσότερο από το μότο της εκδήλωσης, «Νίκη είναι η Συμμετοχή». Κάτι που επετεύχθη και με το παραπάνω, με τη Volkswagen Running Team να διακρίνεται ανάμεσα σε 90 περίπου εταιρικές ομάδες που έλαβαν μέρος και να ανεβαίνει στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Σε αυτό φυσικά συνετέλεσαν τα μέγιστα οι επιδόσεις τόσο των Γιώργου Λουφέκη και Νάντιας Συντζανάκη, που τερμάτισαν δεύτεροι σε άντρες και γυναίκες αντίστοιχα, στον αγώνα δρόμου των 25 χιλιομέτρων, όσο και του Γιώργου Ρουκλιώτη, που τερμάτισε τρίτος στον αντίστοιχο των 10 χιλιομέτρων.

Με αφορμή τη χορηγία της KOSMOCAR-Volkswagen στο Spetses Mini Marathon 2019, ο κ. Θανάσης Κονιστής, Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της KOSMOCAR-Volkswagen, δήλωσε: «Η Volkswagen, ως μία μάρκα ευρείας αποδοχής και δημοφιλίας, δίνει ένα δυναμικό παρών σε αγωνιστικά δρώμενα που δίνουν την ευκαιρία σε πολύ κόσμο στη χώρα μας να νιώσει τη χαρά της άθλησης μέσα από μαζική συμμετοχή. Σε αυτό το σύνολο εκδηλώσεων για πρώτη φορά συμπεριλάβαμε εφέτος και το Spetses Mini Marathon 2019 και μας χαροποιεί ιδιαίτερα που βλέπουμε τόσες χιλιάδες συμμετοχές, με ανθρώπους κάθε ηλικίας να απολαμβάνουν τους αγώνες.»

Ακολουθήστε την σελίδα του InMotion στο Facebook!