Με 530 ίππους η «βασική» ηλεκτροκίνητη Porsche Taycan 4S (pics) 

Πέτρος Σηφαλάκης
Με 530 ίππους η «βασική» ηλεκτροκίνητη Porsche Taycan 4S (pics) 
Η γκάμα της νέας Porsche Taycan μεγαλώνει, με τη γερμανική μάρκα να μας παρουσιάζει τη μέχρι στιγμής «βασική» πρόταση, με βάση την απόδοση του κινητήρα.

Η Taycan είναι η πρώτη ηλεκτροκίνητη Porsche στην ιστορία και μέχρι σήμερα, είχαν λανσαριστεί εμπορικά οι κορυφαίες εκδόσεις Turbo και Turbo S. Πλέον, η γερμανική φίρμα μας παρουσιάζει και την Taycan 4S, τη βασική έκδοση που προσφέρει 530 ίππους! Προαιρετικά η Porsche προσφέρει ένα πακέτο αναβάθμισης της μπαταρίας που ανεβάζει την ισχύ στα 571 άλογα, προσφέροντας ακόμη ταχύτερες επιδόσεις!

Οι μπαταρίες των 79,2 kWh προσφέρουν αυτονομία της τάξεως των 405 χιλιομέτρων με μια φόρτιση και στην περίπτωση της αναβάθμισης, η αυτονομία ανεβαίνει στα 462 χιλιόμετρα με το σετ μπαταριών των 93,4 kWh. Τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε μόλις 4 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα είναι ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 250 χλμ./ώρα. Στο ίδιο υπερσύγχρονο και πολυτελές μοτίβο με τις υπόλοιπες εκδόσεις, κινείται το εσωτερικό, ενώ στη Γερμανία οι τιμές ξεκινούν από τις 105.607€.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!