Τυφλή εμπιστοσύνη στα υβριδικά της δείχνει η Toyota 

Πέτρος Σηφαλάκης
Τυφλή εμπιστοσύνη στα υβριδικά της δείχνει η Toyota 
Νέα εγγύηση δέκα ετών ή 240.000 χιλιομέτρων θα συνοδεύουν όλα τα νέα υβριδικά της Toyota, ακόμη και τα Plug-In Hybrid μοντέλα!

Η Toyota ήταν μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες στο κομμάτι των υβριδικών αυτοκινήτων. Από το Prius αρχικά, μέχρι και τις εκδόσεις του Yaris, της Corolla ή και του παλαιότερου Auris, τα υβριδικά της αποτελούσαν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ετήσιων πωλήσεων. Από το 2020 όμως, η Toyota για να μας αποδείξει έμπρακτα την εμπιστοσύνη που έχει στα υβριδικά της, μεγαλώνει ακόμη περισσότερο την εγγύηση των μπαταριών!

10 χρόνια ή 240.000 χιλιόμετρα, είναι η νέα εγγύηση, από τα 8 χρόνια ή 160.000 χιλιόμετρα που ίσχυε έως και σήμερα. Αυτή η κίνηση αφορά όλα τα υβριδικά, είτε μιλάμε για τα συμβατικής τεχνολογίας, είτε για τα Plug-In Hybrid, τα επαναφορτιζόμενα από εξωτερική πηγή, δηλαδή. Τα υπόλοιπα μέρη της υβριδικής τεχνολογίας (ηλεκτροκινητήρες, μονάδες διαχείρισης κλπ) θα έχουν εγγύηση οκτώ ετών ή 160.000 χιλιομέτρων. Θυμίζουμε, ότι περίπου το 50% των πωλήσεων της μάρκας, αφορά τα υβριδικά της μοντέλα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!