Eπιδόσεις McLaren έχει το ταχύτερο smartphone της αγοράς! (pics) 

Πέτρος Σηφαλάκης
Eπιδόσεις McLaren έχει το ταχύτερο smartphone της αγοράς! (pics) 
To OnePlus 7T Pro McLaren Edition είναι το supercar των smartphones, με εξωπραγματικές επιδόσεις που ταιριάζουν απόλυτα στη μάρκα της McLaren.

Η OnePlus είναι μια εταιρεία που προσφέρει υπερβολικά εξελιγμένα smartphones, ωστόσο δεν είναι τόσο διαδεδομένη και βασίζεται κυρίως στους πιο «ψαγμένους» χρήστες. Μια McLaren, πρεσβεύει περίπου τις ίδιες αξίες, δηλαδή τρομερή εξέλιξη και φανταστικό προϊόν, το οποίο όμως δεν είναι μια προφανής επιλογή, όπως μια Ferrari για παράδειγμα. Οι δύο εταιρείες λοιπόν συνεργάζονται για δεύτερη φορά στην ιστορία τους και μας παρουσιάζουν το OnePlus 7T Pro McLaren Edition, ένα smartphone που έρχεται κατευθείαν από το μέλλον!

Έχει τον επεξεργαστή Snapdragon 855 της Qualcomm, διαθέσιμη μνήμη 256 GB και μνήμη RAM στα 12 GB! Στην εξωτερική του σχεδίαση έχει ειδικά γραφικά προς τιμήν της έκδοσης McLaren, υπάρχει σε μερικά σημεία το χαρακτηριστικό χρώμα Papaya Orange της McLaren, ακόμη και στη συσκευασία, ενώ η τιμή του είναι στα 915€, σε φυσιολογικό δηλαδή επίπεδο, αν κρίνουμε με τα νέα δεδομένα που έχουν θέσει οι δημοφιλέστερες εταιρείες στα smartphones, δηλαδή η Samsung και η Apple. Η συσκευή της OnePlus, τρέχει σε λογισμικό Android.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!