Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Toyota Yaris! (pics & vid) 

Πέτρος Σηφαλάκης
Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Toyota Yaris! (pics & vid) 
Κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Yaris, που αναμένεται να παρουσιαστεί από τον επόμενο χρόνο.

Το Toyota Yaris είναι ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα στην ελληνική αγορά και για πολλά χρόνια, είναι το best seller μας! Σύντομα θα παρουσιαστεί και στη νέα γενιά του, ενώ ήδη διέρρευσαν στο διαδίκτυο οι πρώτες φωτογραφίες. Στη μια περίπτωση, έχουμε να κάνουμε με μια εικόνα που «ξέφυγε» μέσα από την εταιρεία σε ένα βίντεο που ο Ακίο Τογιόντα μιλάει για τη νέα Corolla. Στην αρχή του βίντεο, αχνοφαίνεται παρκαρισμένο το νέο Yaris σε μπλε χρώμα, λίγο πριν κλείσει η πόρτα του αυτοκινήτου!

Μοιάζει να είναι το ίδιο αυτοκίνητο σε λίγο πιο σπορ έκδοση, με την άλλη εικόνα που βγήκε στον «αέρα». Στη δεύτερη περίπτωση μάλλον μιλάμε για μια επίσημη εικόνα από την Toyota που με κάποιο τρόπο διέρρευσε. Από τα λίγα που μπορούμε να δούμε, στο εμπρός μέρος κυρίως, το Yaris έχει γίνει πιο δυναμικό και κατά πάσα πιθανότητα θα διατίθεται σε σπορτίφ εμφανισιακά εκδόσεις GR Sport.

Στη φαρέτρα των κινητήρων του θα έχει σύνολα βενζίνης και ένα υβριδικό, αλλά κανένα ντίζελ, ενώ είναι πολύ πιθανό λίγο αργότερα, να παρουσιαστεί και σε μια αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση, που έχει γίνει πολύ «της μόδας» στα supermini μοντέλα. Ελπίζουμε πάντως, σε αυτή τη γενιά του να δούμε μια σπορ έκδοση κανονικής παραγωγής GRMN! Πάντως, λέγεται ότι η νέα πλατφόρμα που χρησιμοποιεί η Toyota, δίνει μια «ανάσα» χώρων και πορτμπαγκάζ στο νέο μοντέλο, σε σχέση με το σημερινό Yaris.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!