Το Fiat Panda έγινε πιο «κυριλέ» από ποτέ! (pics & vid) 

Πέτρος Σηφαλάκης
Το Fiat Panda έγινε πιο «κυριλέ» από ποτέ! (pics & vid) 
Για πρώτη φορά το ιταλικό μοντέλο πόλης διατίθεται σε μια πιο upper class έκδοση που δίνει έμφαση στην πολυτέλεια και έχει το όνομα Trussardi, της γνωστής ιταλικής φίρμας.

Ποτέ δεν συνδυάζαμε ένα Fiat Panda με την πολυτέλεια και ούτε τώρα θα το κάνουμε, όμως η ιταλική μάρκα παρουσίασε μια πολύ ενδιαφέρουσα έκδοση που ξεφεύγει από τα δεδομένα που γνωρίζαμε ως και σήμερα. Πρόκειται για την έκδοση Trussardi του Panda και βασίζεται στην έκδοση Cross για ακόμη πιο μοναδική εμφάνιση. Το καφέ ματ χρώμα ονομάζεται Caffe Italiano Brown και φτιάχνει ένα ωραίο σύνολο με τα μαύρα προστατευτικά πλαστικά γύρω του.

Στο εσωτερικό οι διαφορές είναι ακόμη περισσότερες, οι χρωματισμοί κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος όμως η γενικότερη αίσθηση έχει αναβαθμιστεί. Το Panda Trussardi συνεχίζει να μην έχει σύστημα infotainment ούτε σε αυτή την έκδοση όμως μετατρέπεται το κινητό τηλέφωνο σε οθόνη πολλαπλών ενδείξεων, που προβάλλει ακόμη και στοιχεία του αυτοκινήτου με κατανάλωση κλπ και φυσικά, λειτουργεί ως media player.

Στο τιμόνι μάλιστα, δεν υπάρχει το σήμα της Fiat αλλά αυτό της... Trussardi! Οι ταπετσαρίες είναι πιο ποιοτικές και ειδικής σχεδίασης, όπως και τα πατάκια με τις ζώνες ασφαλείας. Όσοι θέλουν να αγοράσουν το πιο κυριλέ Panda στην ιστορία, έχουν την επιλογή του ατμοσφαιρικού κινητήρα των 1.2 λίτρων με 69 ίππους ή του ισχυρότερου TwinAir των 0.9 λίτρων με 85 ίππους. Το τούρμπο δικύλινδρο σύνολο συνδυάζεται προαιρετικά και με τετρακίνηση.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!