ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

Με 165 ίππους το νέο Abarth 595 Pista (pics) 

Με 165 ίππους το νέο Abarth 595 Pista (pics) 

Με 165 ίππους το νέο Abarth 595 Pista (pics) 

Μια σπορ κατασκευή με lifestyle περιτύλιγμα, γερές δόσεις οδηγικής απόλαυσης, αλλά και τσιμπημένη τιμή, παραμένει το 500αράκι στις κορυφαίες εκδόσεις του. 

Οι Abarth εκδόσεις απογειώνουν κυριολεκτικά τις επιδόσεις, το στυλ και την απόλαυση που προσφέρει το Fiat 500. Στην έκδοση Pista δε, γίνεται ακόμη καλύτερο! Η Abarth μας παρουσιάζει ένα update που έγινε στην έκδοση του 595. Ο 1.4 T-Jet τούρμπο τετρακύλινδρος κινητήρας αποδίδει 165 ίππους και 230 Nm ροπής, ενώ έχουν γίνει κάποιες αλλαγές σε αυτόν, όπως η μείωση του λόγου συμπίεσης από 9,8:1, σε 9:1. Εφοδιάζεται με στάνταρ σπορ εξάτμιση της Record Monza, πίσω ανάρτηση από την KONI τεχνολογίας FSD (Frequency Selective Dampers) και αναβαθμισμένο εσωτερικό με flat-bottom τιμόνι και σπορ καθίσματα. 

Το αυτόματο σασμάν έχει paddles πίσω από το τιμόνι για χειροκίνητες αλλαγές με τις άκρες των δακτύλων του οδηγού, υπάρχει κουμπί Sport που κάνει πιο επιθετικές τις βασικές ρυθμίσεις του και αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7 ιντσών και το τελευταίο update στο σύστημα UConnect. Το σύστημα πέδησης του 595 Pista αποτελείται από αεριζόμενους δίσκους 284 χιλιοστών εμπρός και απλούς δίσκους 240 χιλιοστών πίσω, ενώ ψηλότερα στην γκάμα υπάρχει η έκδοση Esseesse με 180 άλογα από το ίδιο μοτέρ.