Η επιτομή της πολυτέλειας στα SUV έρχεται από τη Mercedes-Benz 

Πέτρος Σηφαλάκης
Η επιτομή της πολυτέλειας στα SUV έρχεται από τη Mercedes-Benz 
Απέναντι σε μοντέλα όπως η Rolls Royce Cullinan και η Bentley Bentayga θα σταθεί η έκδοση Maybach, που θα προστεθεί στην γκάμα της Mercedes GLS.

Η GLS είναι το μεγάλο SUV της Mercedes-Benz και από μόνη της, είναι τρομερά εξελιγμένη και πολυτελής. Όταν όμως θέλεις να ανταγωνιστείς ονόματα όπως η Bentley Bentayga και η Rolls Royce Cullinan, τότε πρέπει να επιστρατεύσεις τη Maybach! Από τότε που η εταιρεία έκλεισε ως αυτόνομη και κρατιέται στη ζωή μέσα από τα μοντέλα της Mercedes, την έχουμε συνδυάσει με τις κορυφαίες εκδόσεις των πολυτελών μοντέλων της. Πλέον έρχεται η στιγμή να αναλάβει δράση και για τη GLS.

Η γερμανική μάρκα ήδη ετοιμάζει την έκδοση και σύμφωνα με το βρετανικό Autocar θα κοστίζει κάπου στις 180.000€, στην αγορά της Αγγλίας. Θα προσδιορίζεται ως η MAybach S-Class των SUV και αυτό καταλαβαίνουμε πολύ καλά τι σημαίνει, σε επίπεδο τεχνολογίας, πολυτέλειας και ποιότητας. Τα υλικά θα είναι κορυφαία, το εσωτερικό θα αποκτήσει πολυτελέστερο τόνο, ακόμη και τα γραφικά στο σύστημα πολυμέσων και τον πίνακα οργάνων θα διαφοροποιηθούν για να ξεχωρίζει από τις «απλές» GLS. Κάτω από το καπό περιμένουμε ότι θα υπάρχει ο V8 των 4.0 λίτρων με τα δύο τούρμπο της μάρκας, αλλά και ένας V12 των 6.0 λίτρων, επίσης με δύο τούρμπο, για να πάρει τη θέση της ναυαρχίδας. Εννοείται ότι θα υπάρχει η αερανάρτηση Air Body Control, η τετρακίνηση 4MATIC και το αυτόματο 9άρι σασμάν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!