To Nissan Juke τρολάρει την έκθεση της Φρανκφούρτης (pics & vids)

Πέτρος Σηφαλάκης
To Nissan Juke τρολάρει την έκθεση της Φρανκφούρτης (pics & vids)
Τη... δική της έκθεση έφτιαξε η Nissan και παρουσιάζει το νέο Juke, αφού φέτος γύρισε την πλάτη στην Φρανκφούρτη και δεν έχει παρουσία σε αυτή.

Περίπου είκοσι μεγάλοι κατασκευαστές αυτοκινήτων φέτος αποφάσισαν να προσπεράσουν την έκθεση της Φρανκφούρτης και να μην έχουν το δικό τους σημείο σε αυτή. Μια από τις μάρκες ήταν και η Nissan και το νέο Juke το αποκάλυψε στο χωριό... Francfort της Γαλλίας, σε μια «δική της» έκθεση! Στήθηκε ένα περίπτερο, μέσα στο οποίο υπάρχει το νέο Juke και ονομάστηκε σε "Francfort Show 2019". Στην πραγματικότητα το μέρος όπου στήθηκε το περίπτερο της Nissan είναι ένα πάρα πολύ μικρό χωριό που... με το ζόρι φαίνεται στο χάρτη.

Στις φωτογραφίες και τα βίντεο που βλέπουμε το μέρος είναι καθαρά αγροτικό και το πράσινο κλέβει την παράσταση. Βέβαια η προσέλευση του κόσμου δεν ήταν αυτή που περίμεναν. Η Nissan Γαλλίας υπολόγιζε σε μερικές εκατοντάδες άτομα και ανοικτή πρόσκληση είχαν όλοι οι ιδιοκτήτες Juke. Κατά βάση μπορούσε να πάει όποιος ήθελε και οι διοργανωτές μάλιστα, είπαν ότι είχαν και μια έκπληξη για τους πρώτους 150 που θα φτάσουν εκεί! Τελικά, 23 Juke έφτασαν στο σημείο.

Τα άτομα βέβαια ήταν αρκετά περισσότερα όμως δεν έφτασαν στις φιλοδοξίες της Nissan παρά το φαγητό που συνόδευε την «έκθεση» που έφτιαξαν. Θυμίζουμε ότι πολλοί κατασκευαστές πλέον έχουν αρχίσει να γυρνάνε την πλάτη στις μεγάλες εκθέσεις, οπότε και σε αυτή της Φρανκφούρτης. Τα ποσά που «παίζονται» έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν ακόμη και πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ, οπότε κρίνονται σχεδόν ασύμφορες από τις εταιρείες. Μερικές μάρκες που φέτος θα λείπουν από τη Φρανκφούρτη, είναι: Abarth, Alpine, Alfa Romeo, Aston Martin, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroën, Dacia, DS, Ferrari, Fiat, Infiniti, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Rolls-Royce, Subaru, Suzuki, Toyota και Volvo.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!