Ο Δήμος Αθηναίων επιστρέφει πινακίδες για τον Δεκαπενταύγουστο

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Δήμος Αθηναίων επιστρέφει πινακίδες για τον Δεκαπενταύγουστο
Οι παραβάτες με την πληρωμή του ανάλογου προστίμου θα μπορέσουν να πάρουν πίσω τις πινακίδες κυκλοφορίας τους, ώστε να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις τους τον Δεκαπενταύγουστο.

Ο Δήμος Αθηναίων θα ακολουθήσει τη γνωστή τακτική της επιστροφής πινακίδων κυκλοφορίας σε εορταστικές περιόδους. Την Τρίτη, 13 Αυγούστου και την Τετάρτη, 14 Αυγούστου, οι παραβάτες που έχασαν τις πινακίδες τους από τη δημοτική αστυνομία, θα μπορέσουν να τις πάρουν πίσω. αφού πρώτα πληρώσουν το ανάλογο πρόστιμο φυσικά.

Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να έχουν μαζί τους είναι άδεια κυκλοφορίας του οχήματος, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση, αν χρειαστεί να παραλάβει τρίτος τις πινακίδες, από τα γραφεία της δημοτικής αστυνομίας (Αγίου Κωνσταντίνου 14 στον πρώτο όροφο). Το ωράριο, είναι από τις 9 το πρωί έως και τις 3 το απόγευμα. Τονίζεται, ότι οι πινακίδες κυκλοφορίας δεν θα επιστραφούν, σε ορισμένες περιπτώσεις. Η αντικοινωνική συμπεριφορά είναι μια από αυτές, δηλαδή παρκάρισμα σε ράμπα ΑμΕΑ ή θέσεις ΑμΕΑ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!